Σκότωσε τον σύντροφο της πρώην του

Σκότωσε τον σύντροφο της πρώην του

 

Ένα έγκλημα πάθους συγκλονίζει το Λέστερ της Μεγάλης Βρετανίας. Ένας 25χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια για τη δολοφονία ενός 58χρονου άνδρα ο οποίος είχε σχέση με την πρώην σύντροφό του.

Ο Awat Akram μαχαίρωσε τον Christopher Penman τουλάχιστον 23 φορές με το δικαστήριο να κάνει λόγο για “προσχεδιασμένη, άγρια και ανελέητη εκτέλεση”.

Πριν από λίγο καιρό το θύμα είχε συνάψει σχέση με την Elaine Bourke, η οποία ήταν η πρώην σύντροφος του Akram. Και οι τρεις είναι κωφοί και επικοινωνούν μέσω νοηματικής.

Ο 25χρονος μόλις το έμαθε άρχισε να απειλεί το ζευγάρι αναγκάζοντάς τους, να φύγουν από τα σπίτια τους και να αναζητήσουν καταφύγιο σε ασφαλές σημείο. 

Όταν ο 58χρονος επέστρεψε στο σπίτι του στο Leicester δύο εβδομάδες αργότερα, ο Akram  του είχε στήσει ενέδρα. Στις 22 Φεβρουαρίου μπήκε στο δωμάτιό του ενώ εκείνος κοιμόταν και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο δράστης γύρισε στο σπίτι του και είδε…πορνό.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι διέπραξε τη δολοφονία όμως κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 28 χρόνια φυλάκιση. Ο δικαστής είπε ότι προχώρησε στη μείωση της ποινής λόγω του προβλήματος ακοής που έχει.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ