Σκότωσε την πρώην σύζυγό του επειδή ανέβασε στο TikTok όσα ζούσε μαζί του

Ένας 36χρονος σκότωσε την πρώην σύζυγό του, αφού εκείνη δημοσίευσε στο TikTok τα δεινά που πέρασε κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Ταξίδεψε περισσότερα από 700 μίλια στο σπίτι της πρώην συζύγου του στο Σικάγο του Ιλινόις και την πυροβόλησε, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η Sania Khan, 29 ετών, και ο πρώην σύζυγός της, Raheel Ahmad, 36, βρέθηκαν και οι δύο με τραύματα από πυροβολισμό στο κεφάλι στο διαμέρισμα της την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τους Chicago Sun-Times.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για λιγότερο από ένα χρόνο και χώρισε τον Μάιο. Ο Ahmad, από την Alpharetta της Τζόρτζια, ταξίδεψε στο Ιλινόις την περασμένη εβδομάδα πριν το αιματηρό περιστατικό.

Η Khan, μια Πακιστανό-Αμερικανίδα φωτογράφος, είχε συχνά περιγράψει τις πιέσεις που αντιμετώπιζε στην προσπάθειά της να χωρίσει με τον Ahmad.

@geminigirl_099 ❤️ #beforeandafter #bridesmaiddresses #bridesmaids #beforeandafterwedding #wedding ♬ original sound – Areneemua

@geminigirl_099 And I’ve never been happier #hiswifehisex #StJudeDadPhotos #breakupglowup #glowup #divorce ♬ Freiburg chayas – 🦅


«Το να περνάς ένα διαζύγιο ως μια γυναίκα από τη Νότια Ασία, σε κάνει να νιώθεις σαν να έχεις αποτύχει στη ζωή μερικές φορές», έγραψε σε μια ανάρτησή της. «Ο τρόπος με τον οποίο η κοινότητα σε χαρακτηρίζει, η έλλειψη υποστήριξης που λαμβάνετε και η πίεση να μείνετε με κάποιον επειδή «τι θα πουν οι άνθρωποι» καθιστά πιο δύσκολο για τις γυναίκες να εγκαταλείψουν γάμους στους οποίους δεν θα έπρεπε να είναι εξ αρχής».

@geminigirl_099 Your person is waiting for you on the other side ❤️ #healing #islamicdivorce #muslimdivorce #southasian #desi #divorcejourney #heartbreak ♬ Running Up That Hill (A Deal With God) – Kate Bush

Έγραψε ότι η οικογένειά της άσκησε πίεση για να διατηρήσει τον γάμο της, με κάποιους να απειλούν ακόμη και με αυτοκτονία αν αρνιόταν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ