Σκότωσε τη σύντροφό του, την κόρη της, τη μητέρα της και απολογήθηκε στο Facebook – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Επί δύο ημέρες διήρκεσε το ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη τριπλού φονικού στην Τάμπα της Φλόριδα. Ένας 38χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για τον φόνο της συντρόφου του, της 6χρονης κόρης της και της 48χρονης μητέρας της.

Ο άνδρας απολογήθηκε στο Facebook για την πράξη του και στη συνέχεια παραδόθηκε.

Ο δράστης του φονικού φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε θανάσιμα την 23χρονη Ελι Τζούνια Νόρμιλ μέσα στο διαμέρισμά της, σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WTSP-TV. Στη συνέχεια ο 38χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 6χρονη κόρη της συντρόφου του, Ελιζαμπέλ Φρένελ. Το κορίτσι έφερε τρία τραύματα από όπλο.

Όπως ανέφεραν οι ερευνητές, ο δράστης επεδίωκε τουλάχιστον μία σφαίρα να την πετύχει στο κεφάλι, όπως μετέδωσε το WTVT-TV. Όταν μπήκε στο σπίτι η 48χρονη μητέρα της γυναίκας, έπεσε κι εκείνη νεκρή από τα πυρά του Σέριζαρντ.

Ο δράστης και η 23χρονη έχουν μαζί δύο παιδιά, ενώ η Ελιζαμπέλ είναι παιδί με διαφορετικό πατέρα. Ο Σέριζαρντ διέφυγε από το σημείο ενώ το κοριτσάκι αιμορραγούσε. Ακολούθως ο άνδρας ανήρτησε ένα κείμενο 255 λέξεων όπου απειλούσε να αυτοκτονήσει και ισχυριζόταν ότι η Νορμίλ και ο ίδιος πάλεψαν για το όπλο, προτού τα χάσει και αρχίσει να ακούει φωνές στο κεφάλι του. Επίσης, ισχυρίστηκε ότι ο καβγάς έγινε επειδή η Νορμίλ θύμωσε που θα έβλεπε την κόρη του και την πρώην του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ