Σκότωσε τη γυναίκα του λόγω ζήλιας και αυτοκτόνησε – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Άνδρας από το Κουίνς στη Νέα Υόρκη μαχαίρωσε θανάσιμα τη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε. Το περιστατικό αναφέρθηκε το απόγευμα της Παρασκευής. Όπως έγραψε η New York Post, οι φίλοι του ζευγαριού, που είχε παντρευτεί μόλις τον Ιούλιο, αναφέρουν ότι ο άνδρας ζήλευε τη γυναίκα του επειδή εκείνη είχε γοητευθεί από έναν σταρ του Μπόλιγουντ και δεν παρέλειπε να τον παρακολουθεί στην τηλεόραση να τραγουδά ή να πρωταγωνιστεί σε ταινίες.

Τον Αύγουστο ο άνδρας επιτέθηκε στην 27χρονη σύζυγό του και εκείνη πήρε περιοριστική εντολή εναντίον του και έφυγε από το σπίτι. Την Παρασκευή, φέρεται να χαλάρωνε στο σπίτι βλέποντας ταινία με τον αγαπημένο της σταρ Χριτίκ Ροσάν όταν ο σύζυγός της τής επιτέθηκε με μαχαίρι. Το πτώμα της έφερε πολλές μαχαιριές στον θώρακα. Ο ίδιος μετά τη φονική επίθεση έφυγε από το σπίτι και βρέθηκε απαγχονισμένος από ένα δέντρο σε κοντινή απόσταση. Ανάμεσα στη δολοφονία και την αυτοκτονία ο 33χρονος έστειλε μήνυμα στην αδερφή της γυναίκας του την οποία ενημέρωνε για τη δολοφονία της Ντον και της έγραφε ότι το κλειδί του διαμερίσματος βρισκόταν κάτω από τη γλάστρα στην είσοδο.

Κι ενώ ακόμη παραμένει ασαφές το κίνητρο της δολοφονίας της 27χρονης συζύγου του, οι φίλοι της λένε ότι αυτός ήταν εξοργισμένος μαζί της επειδή αυτή είχε γοητευθεί από τον Ροσάν.

Παράλληλα, λένε ότι τη ζήλευε επειδή δούλευε μπαργούμαν σε καραόκε κλαμπ και ήταν σέξι. “Ήταν όμορφη, έβγαζε λεφτά οπότε πιθανόν να τη ζήλευε” τόνισε ένας από τους συνεργάτες της.

Σύμφωνα με τη New York Daily News, μετά την επίθεση εναντίον της τον Αύγουστο, η γυναίκα είχε εντολή εναντίον του ενώ αναμενόταν να του απαγγελθεί κατηγορία τον Ιανουάριο. Ένας φίλος της είπε ότι είχε φύγει από το διαμέρισμα στο τέλος Οκτωβρίου, ενώ είχε επιστρέψει εκείνο το απόγευμα για να χαλαρώσει και να δει μια ταινία με τον σύζυγό της πριν από τη βάρδιά της την Παρασκευή το βράδυ. Η αδερφή της είπε ότι ήθελε να του δώσει άλλη μια ευκαιρία αλλά τελικά αυτός αποδείχθηκε άκαρδος για εκείνη.

Ο συνάδελφος και φίλος της είπε ότι στο παρελθόν του είχε εκμυστηρευθεί πως ο σύζυγός της τη χτυπούσε, την έλεγχε, την έδερνε και την εκφόβιζε, απειλώντας ότι θα τη σκοτώσει αλλά ποτέ δεν τον πήρε στα σοβαρά γιατί τον αγαπούσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ