Σκληρές εικόνες – 10χρονη υπεβλήθη σε εγχείρηση ανοιχτού εγκεφάλου αφού η μάνα της, της πίεσε τα μαύρα στίγματα στη μύτη

Η είδηση αυτή από την Κίνα κάνει το γύρο του κόσμου και προκαλεί ανατριχίλα. Ένα μικρό κοριτσάκι μόλις 10 ετών αναγκάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτού εγκεφάλου γιατί η μάνα της ήθελε να της βγάλει τα μαύρα στίγματα από τη μύτη. Όταν όμως της τα πίεσε με βρώμικα χέρια, μόλυνε το παιδί της.

Σύμφωνα με τη “Daily Mail” προκλήθηκε βακτηριακή μόλυνση στο σώμα της 10χρονης η οποία μέσω της κυκλοφορίας του αίματος μεταφέρθηκε στον εγκέφαλο. Αυτά που ακολούθησαν είναι σοκαριστικά καθώς για να γίνει η εγχείρηση έπρεπε να αφαιρέσουν από τη μικρούλα και μέρος του κρανίου της.

Το χρονικό της ιστορίας που κάνει το γύρο του κόσμου

Το παιδί από το Guangzhou, της νότιας Κίνας, αφού μολύνθηκε άρχισε να εμφανίζει φριχτούς πονοκεφάλους, εμετούς και να έχει έλλειψη όρεξης. Οι γονείς της αρχικά νόμιζαν ότι είχε γρίπη. Την πήγαν σε ένα γιατρό, όπου και εκείνος διέγνωσε πως είχε γρίπη.

Ομως η υγεία της μικρούλας αντί να βελτιώνεται, χειροτέρευε. Έτσι οι γονείς την μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί βρήκαν πως αφενός το παιδί ήταν σχεδόν αναίσθητο, αφετέρου προσπάθησαν να της μειώσουν την αρτηριακή πίεση που της είχε προκαλέσει η μόλυνση.

Ο γιατρός, Χιανγκ Γιονγκσενγκ, έσωσε την 10χρονη και έγινε ο φύλακας άγγελος της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ