Σκηνές απείρου κάλλους – Η αστυνομία μπούκαρε στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού – Οι τσάντες…Hermes και τα χρυσαφικά – ΒΙΝΤΕΟ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Μαλαισία καθώς η αστυνομία κατέσχεσε σήμερα 284 κουτιά με πανάκριβες τσάντες και δεκάδες σακούλες με λεφτά και κοσμήματα, από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού της χώρας, Νατζίμπ Ραζάκ, στο κέντρο της Κουάλα Λουμπούρ.

Η αστυνομία ερευνά το σπίτι του Νατζίμπ και άλλες τοποθεσίες που συνδέονται με εκείνον στο πλαίσιο της έρευνας που έχει ξεκινήσει για το σκάνδαλο κατάχρησης δημόσιων πόρων από την κρατική επενδυτική εταιρεία 1MDB.

Αντικείμενα όπως τσάντες Birkin του Hermes, κοσμήματα, ρολόγια και άλλα τιμαλφή κατασχέθηκαν από την κατοικία του Νατζίμπ τα ξημερώματα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Δεν μπορώ να εκτιμήσω την ακριβή αξία των κοσμημάτων. Γνωρίζουμε ότι κατασχέσαμε τσάντες που περιείχαν κοσμήματα και ο αριθμός τους είναι αρκετά μεγάλος», δήλωσε ο Άμαρ Σινγκ διευθυντής της οικονομικής αστυνομίας στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.

Ο κυβερνών συνασπισμός του Νατζίμ Ραζάκ υπέστη συντριπτική ήττα στις εκλογές της 10ης Μαΐου και στον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος έχει εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο κατάχρησης πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα, όπως και στη σύζυγό του Ρόσμα Μάνσορ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ