Σικελία: Μητέρα ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 5χρονη κόρη της και την έθαψε σε χωράφι

Φρικτό έγκλημα με θύμα ένα κοριτσάκι πέντε ετών συγκλονίζει τη Σικελία. Η μητέρα του κοριτσιού ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι εκείνη ήταν τελικά που δολοφόνησε την κόρη της και στη συνέχεια έθαψε το πτώμα σε χωράφι, που απέχει μόλις 200 μέτρα από το σπίτι τους.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη έξω από την Κατάνη. Η 23χρονη μητέρα κατήγγειλε χθες το βράδυ στους αστυνομικούς ότι δήθεν η κόρη της, Έλενα Πάτι, απήχθη από τρεις ένοπλους άνδρες, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο της οικογένειας.

Ωστόσο, ο αρμόδιος εισαγγελέας κατάλαβε αμέσως ότι δεν υπήρχαν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για το σενάριο της απαγωγής. Καμία κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας δεν είχε καταγράψει το περιστατικό, ενώ η οικογένεια της μικρής δεν είναι πλούσια ώστε να υπάρχει κίνητρο για λύτρα.

Τελικά, σήμερα, και έπειτα από αλλεπάλληλες ανακρίσεις, η Μαρτίνα Πάτι “έσπασε” και ψιθύρισε σε καραμπινιέρο ότι εκείνη δολοφόνησε την 5χρονη.

Το πτώμα του άτυχου κοριτσιού βρέθηκε λίγο αργότερα, καθώς η μητέρα οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου την είχε θάψει.

Όπως διαπιστώθηκε, η δολοφονία διαπράχtηκε λίγη ώρα αφότου η 23χρονη παρέλαβε την κόρη της από τον παιδικό σταθμό. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν κατάφερε να εξηγήσει για ποιον λόγο στέρησε τη ζωή από τη μικρή Έλενα.

Πιθανό κίνητρο, όπως εκτιμούν οι εισαγγελείς, είναι ότι οι γονείς της 5χρονης βρίσκονταν σε διάσταση και η μητέρα αισθανόταν έντονη ζήλια για τον νέο δεσμό του συζύγου της.

Ευρισκόμενοι σε κατάσταση σοκ, οι παππούδες της 5χρονης ζήτησαν να αποδοθεί άμεσα Δικαιοσύνη και να εξακριβωθεί εάν υπήρξαν συνεργοί που μπορεί να είναι συνυπεύθυνοι για τη δολοφονία της εγγονής τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ