Σεισμός στην Τουρκία: Η σύντροφος του αγνοούμενου ποδοσφαιριστή Κριστιάν Ατσού κάνει έκκληση

Η Κλερ Ρούπιο, η σύντροφος του Γκανέζου ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Ατσού που παραμένει αγνοούμενος στην Τουρκία μετά τους σεισμούς της Δευτέρας, ζήτησε να σταλεί εξοπλισμός στο κτίριο όπου διέμενε ο εξτρέμ της Χατάισπορ και το οποίο κατέρρευσε στην επαρχία Χατάι.

Σεισμός στην Τουρκία – Θρίλερ με τον Ατσού: «Αγνοείται ακόμα» λέει ο προπονητής της Χατάισπορ

Ο 31χρονος αναφέρθηκε αρχικά ότι διασώθηκε από τα ερείπια τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά τους σεισμούς. Ωστόσο, ο διευθυντής της ομάδας της Hatayspor Volkan Demirel αργότερα είπε ότι ο παίκτης από την Γκάνα εξακολουθούσε να αγνοείται και δεν τον βρήκαν στο νοσοκομείο.

«Η ομάδα επιβεβαίωνε ότι τον είχαν βρει και ότι ήταν ζωντανός και τον είχαν πάει στο νοσοκομείο και 11 ώρες αργότερα τα παιδιά μου έπρεπε να ακούσουν στο ραδιόφωνο ότι δεν ήξεραν ακόμα πού βρισκόταν», είπε η Ρούπιο στο BBC News την Παρασκευή.

«Ακόμα προσεύχομαι και πιστεύω ότι είναι ζωντανός», είπε η σύντροφος του Ατσού, η οποία ζει στο Νιούκαστλ του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου έπαιζε κάποτε ο ποδοσφαιριστής.

Ατσού σεισμός Τουρκία

«Κάνω έκκληση στον σύλλογο Hatayspor, τις τουρκικές Αρχές και τη βρετανική κυβέρνηση να στείλουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για να βγάλουν ανθρώπους από τα ερείπια, ειδικά τον σύντροφό μου και πατέρα των παιδιών μου», τόνισε.

Επίσης, επεσήμανε στη συνέντευξή της, ότι η Nana Sechere, η ατζέντης του Ατσού, βρίσκεται τώρα στην Τουρκία και προσπαθεί να φτάσει στο κτίριο στο Χατάι, όπου έμενε.

Ο Ατσού έπαιξε 107 παιχνίδια για τη Νιούκαστλ και αγωνίστηκε με τη φανέλα των Τσέλσι, Έβερτον και Μπόρνμουθ. Έχει 65 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Γκάνα και εντάχθηκε στη Hatayspor τον Σεπτέμβριο έπειτα από μια σεζόν με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας Al-Raed.

Η τελευταία ανάρτηση του Κρίστιαν Ατσού στο instagram

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Atsu (@chris_atsu)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ