“Σε παρακαλώ να εμβολιαστούν τα παιδιά μου” – Η τελευταία επιθυμία μιας μητέρας σκεπτικίστριας του εμβολίου

Την τραγική ιστορία μίας γυναίκας της και του συζύγου της, που ήταν σκεπτικιστές των εμβολίων και πέθαναν από κορονοϊό, με διαφορά δύο εβδομάδων, αφήνοντας τα τέσσερα παιδιά τους ορφανά, αφηγήθηκε μία Αμερικανίδα. “Σε παρακαλώ, να βεβαιωθείς ότι τα παιδιά μου θα εμβολιαστούν”. Αυτά είναι τα λόγια της Λίντια Ροντρίγκες στην αδελφή της πριν διασωληνωθεί, αφηγήθηκε στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης η Ντότι Τζόουνς, πεπεισμένη ότι η εξαδέλφη της θα ζούσε αν είχε εμβολιαστεί.

Η 42χρονη Λίντια πέθανε πριν από μερικές ημέρες δύο εβδομάδες μετά τον 49χρονο σύζυγό της, έπειτα από αρκετές εβδομάδες νοσηλείας. Το ζευγάρι ζούσε στην περιοχή Λα Μαρκ, στο Τέξας, μια από τις μεγαλύτερες Πολιτείες της χώρας που καταγράφει μεγάλη αύξηση του αριθμού νοσηλειών και έχει μείνει πίσω στον εμβολιασμό, σε συνδυασμό με την έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού στα νοσοκομεία.

Σύμφωνα με την Ντότι Τζόουνς, η Λίντια είχε αλλάξει γνώμη για τον εμβολιασμό αλλά ήδη νοσηλευόταν στην εντατική. Η Τζόουνς, που συγκέντρωσε χρήματα για να βοηθήσει τα παιδιά του ζευγαριού, αποφάσισε να δημοσιοποίησει αυτό το δράμα γιατί “είναι αυθεντική ιστορία και δείχνει τι μπορεί να συμβεί”, είπε στο τοπικό δίκτυο ABC13, συνέντευξη που αναμεταδόθηκε από άλλα αμερικανικά μμε και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Δεν προσπαθώ να φοβίσω τον κόσμο, θέλω απλά οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι ο ιός είναι πραγματικός και ότι αυτό το παραλλαγμένο στέλεχος Δέλτα είναι πιο βίαιο από όλα όσα έχουμε γνωρίσει” μέχρι τώρα, πρόσθεσε.”Μου ραγίζει την καρδιά ότι οι άνθρωποι πιστεύουν στην παραπληροφόρηση. Η παραπληροφόρηση σκοτώνει τους ανθρώπους και εμείς πρέπει να διαδίδουμε την αλήθεια”, είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ