Σε εφιάλτη μετατράπηκε η πρώτη νύχτα του γάμου ενός ζευγαριού – Μάχη για τη ζωή του δίνει ο γαμπρός – ΦΩΤΟ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας άνδρας ο οποίος λίγο ώρες μετά τον γάμο του τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από τη σκάλα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Chris Mallon και η Avril ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία τελετή παρουσία συγγενών και φίλων στην περιοχή Γουέστ Λόθιαν στη Σκωτία.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, ο άτυχος γαμπρός μαζί με έναν υπάλληλου του ξενοδοχείου όπου τελέστηκε η γαμήλια δεξίωση μετέφεραν τα δώρα στο δωμάτιο του ζευγαριού όταν συνέβη το ατύχημα.

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάνω μία τέτοια ανάρτηση για τον σύζυγό μου, για την αδελφή ψυχή μου. Ήθελα όλοι να μάθουν την αλήθεια για το τι συνέβη την πρώτη νύχτα του γάμου μας. Την Παρασκευή ήταν όλα υπέροχα γιορτάσαμε μαζί με συγγενείς και φίλους τον γάμο μας. Ο Chris ενώ βρισκόταν στην κορυφή της σκάλας έχασε την ισορροπία του, προσπάθησε να πιαστεί από την κουπαστή αλλά δεν τα κατάφερε και έπεσε από ύψος περίπου τεσσάρων μέτρων. Εγώ και η οικογένεια του δεν έχουμε φύγει στιγμή από το πλευρό του, προσευχόμαστε και ελπίζουμε ότι η αγάπη μας θα τον βοηθήσει να το ξεπεράσει. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε για αυτόν”, έγραψε η Avril στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ