Σε αυτό το μουσείο “επιβάλλονται” οι φωτογραφίες και μάλιστα οι… selfies

Ο περισσότερος κόσμος, θεωρεί βαρετές τις επισκέψεις σε ένα μουσείο. Μία επίσκεψη όμως στο συγκεκριμένο μουσείο, θα τους αλλάξει γνώμη.

Σε αυτό μάλιστα, δεν απαγορεύεται να βγάζει κανείς φωτογραφίες, αλλά… επιβάλλεται! Ο λόγος για ένα μουσείο selfie στο Λος Άντζελες, το οποίο θα λειτουργήσει για δύο μήνες. Στην ουσία είναι ένα μουσείο για τις selfie, όχι με selfie.

(φωτο: AFP)

Πρόκειται για διαδραστικό μουσείο που εξερευνά την ιστορία και το πολιτιστικό φαινόμενο των selfie, που όπως υποστηρίζουν οι αρμόδιοι του μουσείου πηγαίνει πίσω 40.000 χρόνια.

Οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν τις ρίζες του φαινομένου των αυτοφωτογραφιών μέσα από τους φακούς της τέχνης, της ιστορίας, της τεχνολογίας και του πολιτισμού, κάνοντας χρήση των διαδραστικών εγκαταστάσεων για να γράψουν τη δική τους ιστορία στις σέλφι.

Μέσα στο μουσείο υπάρχουν και δωμάτια στα οποία ο επισκέπτης έχει το τέλειο περιβάλλον και το ιδανικό φως για να βγάλει μια σέλφι φωτογραφία η οποία θα εντυπωσιάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως υπόσχονται οι αρμόδιοι του μουσείου «είτε αγαπάτε είτε μισείτε τις σέλφι, δεν θα τις δείτε ποτέ ξανά με το ίδιο μάτι».

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση: http://themuseumofselfies.com/

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ