Σχολικός εκφοβισμός: Μαθητής κρυβόταν τρεις μέρες στην τουαλέτα για να αποφύγει τους νταήδες

Στις τουαλέτες του σχολείου του κρυβόταν ένας μαθητής επί τρεις ημέρες προκειμένου να αποφύγει τους νταήδες ενώ οι καθηγητές του έβαζαν απουσίες, όπως έγινε γνωστό. Ο έφηβος, που δεν κατονομάζεται, λέγεται πως χωρίς να τον αντιληφθούν οι καθηγητές του κρυβόταν στις τουαλέτες. Όταν ρωτήθηκε για τις απουσίες του, αποκάλυψε ότι παρέμενε στο σχολείο αλλά έβρισκε καταφύγιο στις τουαλέτες για να ξεφύγει από τους βασανιστές του.

Ο πατέρας του άσκησε σφοδρή κριτική στη διεύθυνση του σχολείου στο Μπρίστολ για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση, θεωρώντας ότι έπρεπε να ενημερωθεί νωρίτερα. “Όταν τους είπα ότι δεν δέχτηκα μήνυμα τη Δευτέρα ή την Τρίτη, μου είπαν ότι ποτέ δεν είχαν αντιμετωπίσει τέτοιο θέμα και πως το σύστημά τους δεν είχε αποτύχει ποτέ”. Τους είπα “μου λέτε ότι ψεύδομαι;”. Δεν πήραν σοβαρά υπόψιν τους την κατάσταση ούτε την κατάσταση του γιου μου που ήταν στην τουαλέτα για τρεις μέρες”.

Η επιτηρούσα αστυνομία του σχολείου σημείωσε πως όταν δεν έχει υπάρξει επικοινωνία με το σχολείο ώστε να δικαιολογηθεί η απουσία το σχολείο επικοινωνεί με τους γονείς με μήνυμα την πρώτη ημέρα της απουσίας”. Από τότε άρχισε έρευνα για το περιστατικό ενώ οι γονείς συναντήθηκαν με τη διευθύντρια.

Ο εκπρόσωπος του σχολείου δήλωσε: “Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν μας τις καταγγελίες για εκφοβισμό όπως και την καλή κατάσταση των μαθητών μας και συνεργαζόμαστε με την οικογένεια διερευνώντας το περιστατικό. Φυσικά θλιβόμαστε που ένας από τους μαθητές μας δεν αισθανόταν αδύναμος να πάει στα μαθήματά του αφού ενεγράφη στο σχολείο ή να προσεγγίσει έναν από τους εξαιρετικούς και καλά εκπαιδευμένους ποιμενικούς υπαλλήλους για στήριξη. Όταν ενημερωθήκαμε για τους ισχυρισμούς για εκφοβισμό μόλις πρόσφατα την προηγούμενη εβδομάδα, ανώτατα και ποιμενικά μέλη του προσωπικού συναντήθηκαν με την οικογένεια και αμέσως ξεκινήσαμε έρευνα για τις ανησυχίες τους”.

Φέρεται ο μαθητής να στοχοποιήθηκε από ομάδα μαθητών έπειτα από μια διαφωνία που είχαν. Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.