Σατανική μπέιμπι σίτερ: Σκότωσε τη 2χρονη που φρόντιζε – Υπό έρευνα και ο θάνατος ενός βρέφους

Για τη δολοφονία της 2χρονης που φρόντιζε κατηγορήθηκε μία ιδιοκτήτρια παιδικού σταθμού στη Βιρτζίνια το περασμένο καλοκαίρι. Κατηγορίες για δολοφονία δεύτερου βαθμού απαγγέλθηκαν στην Τζέσικα Τσέρι την Τρίτη για τον θάνατο της μικρούλας Κάιλι Τόμας που βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της νταντάς της στο Νόρφολκ στις 18 Αυγούστου, σύμφωνα με το WAVY. Η μικρούλα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου πέθανε. Η Τσέρι συνελήφθη και κατηγορήθηκε τον Σεπτέμβριο με απόπειρα κακόβουλου τραυματισμού, κακοποίησης, παραμέλησης παιδιού και έκθεση παιδιού σε κίνδυνο.

Οι εισαγγελείς τόνισαν ότι λειτουργούσε τον παιδικό σταθμό χωρίς άδεια και οι κάμερες κατέγραψαν τα εγκλήματά της κατά άλλων παιδιών μία εβδομάδα πριν από τον θάνατο της Κάιλι.

Οι Αρχές θεωρούν ότι η Τσέρι φρόντιζε παιδιά στο σπίτι της στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια. Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο, το σπίτι είχε μία μεγάλη αυλή μπροστά και σύγχρονο εξοπλισμό παιδικής χαράς, αλλά οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι ο παιδικός σταθμός δεν είχε άδεια. Αρχικά ήταν ασαφή η αιτία και ο τρόπος θανάτου της Κάιλι αλλά ο ιατροδικαστής είπε ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία. Η αστυνομία ερευνά τον θάνατο ενός αγοριού ενός έτους που επίσης βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι της Τσέρι τον περασμένο Ιανουάριο, σύμφωνα επίσης με το WAVY. Η Τσέρι κρατείται χωρίς εγγύηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ