Σανγκάη: Ηλεκτρικό αυτοκίνητο έπεσε από τον τρίτο όροφο – Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους – ΒΙΝΤΕΟ

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ύστερα από πτώση ηλεκτρικού αυτοκινήτου της κινεζικής εταιρείας Nio, όταν έπεσε από τον τρίτο όροφο των εγκαταστάσεών της στη Σανγκάη.

Κατά τη σύγκρουση σκοτώθηκαν ένα μέλος του προσωπικού και ένας συνεργάτης θυγατρικής εταιρείας. Το δυστύχημα συνέβη την Τετάρτη περίπου στις 17:20 τοπική ώρα.  Οι δύο άνδρες βρισκόταν μέσα στο όχημα κατά την πτώση του.

Η εταιρεία Nio έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό σε συνεργασία με τις αρχές Στον τρίτο όροφο από που έπεσε το αυτοκίνητο είναι η έκθεση που στεγάζεται στα κεντρικά γραφεία της αυτοκινητοβιομηχανίας.

«Αισθανόμαστε πολύ λυπημένοι για το δυστύχημα και θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας για τον συνάδελφο και τον συνεργάτη που έχασαν τη ζωή τους» ανέφερε η εταιρεία διαβεβαιώνοντας ότι έχει ξεκινήσει έρευνα.

Η αρχική ανακοίνωση της Nio στο Weibo προσέλκυσε περισσότερα από χίλια σχόλια μέσα σε μισή ώρα, αλλά στη συνέχεια κατέβηκε κι αυτό γιατί η τελευταία πρότασή της, κατά την οποία αποποιούνταν οποιαδήποτε ευθύνη, λέγοντας ότι το δυστύχημα «δεν σχετίζεται με το ίδιο το όχημα» προκάλεσε πολλές οργισμένες απαντήσεις από τους χρήστες των social media.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ