Σαν Φρανσίσκο: Άγρια επίθεση σε 84χρονο από έφηβο – Ρατσιστικό το έγκλημα, λέει η οικογένειά του

Ένας έφηβος συνελήφθη στο Σαν Φρανσίσκο ως ύποπτος για τον φόνο ενός 84χρονου άνδρα, τον οποίο αφού τον έσπρωξε βίαια τον άφησε να ψυχορραγεί. Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που ο 19χρονος Αντουάν Γουάτσον τρέχοντας, έπεσε με δύναμη πάνω στον 84χρονο Βίτσα Ραταναπακντί, ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Τον άφησε να ψυχορραγεί και η αστυνομία τον βρήκε να κείτεται στο πεζοδρόμιο σε γειτονιά του Σαν Φρανσίσκο.

Δύο ημέρες μετά ο ηλικιωμένος υπέκυψε στα τραύματά του. Το περιστατικό κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του γείτονα και το βίντεο δημοσιεύτηκε στο KTVU. Καταγράφεται ο δράστης της απρόκλητης επίθεσης να φεύγει πάλι τρέχοντας από την κατεύθυνση που ήρθε.

Ο έφηβος συνελήφθη το Σάββατο ως ύποπτος για φόνο, κακοποίηση ηλικιωμένου και επίθεση με φονικό όπλο. Μία 20χρονη γυναίκα, η Μαϊλάσια Γκου συνελήφθη ως ύποπτη για συνέργεια. Ο 84χρονος με καταγωγή από την Ταϊλάνδη και κάτοικος του Σαν Φρανσίσκο, είχε βγει για τον πρωινό του περίπατο, είπε η οικογένειά του, που υποστηρίζει ότι πρόκειται για ρατσιστικό έγκλημα. Θεωρούν ότι ο άνδρας στοχοποιήθηκε γιατί ήταν Ασιάτης.

Πηγή: New York Post, Fox News

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ