Σάλος στις ΗΠΑ: Ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της είναι serial killer που έκανε 70 φόνους – «Ξέρω πού τις έθαψε»

Οι αστυνομικές αρχές στην Άιοβα άρχισαν έρευνες μετά την καταγγελία μιας γυναίκας ότι ο πατέρας της ήταν ένας αδίστακτος serial killer που δολοφόνησε 70 γυναίκες πριν από το θάνατό του πριν από περίπου 10 χρόνια.

Η Lucy Studey είπε ότι ο πατέρας της, Donald Dean Studey, σκότωσε 50 έως 70 γυναίκες σε διάστημα 30 ετών, σύμφωνα με το Newsweek. Υποστήριξε επίσης ότι στρατολόγησε αυτήν και τον αδελφό της για να τον βοηθήσουν να μετακινήσει τα πτώματα των νεαρών γυναικών που φέρεται να ήταν θαμμένα κοντά σε ένα πηγάδι στην ιδιοκτησία του.

«Ξέρω πού είναι θαμμένα τα πτώματα», είπε η Lucy Studey στο Newsweek. «Απλώς μας έλεγε ότι έπρεπε να πάμε στο πηγάδι και ήξερα τι σήμαινε αυτό», πρόσθεσε ο Studey.

«Κάθε φορά που πήγαινα στο πηγάδι ή στους λόφους, δεν πίστευα ότι κατέβαινα. Νόμιζα ότι θα με σκότωνε γιατί δεν θα κρατούσα το στόμα μου κλειστό».

Ο σερίφης της κομητείας Fremont Kevin Aitrope είπε στο Des Moines Register πως δύο σκυλιά μύρισαν γύρω από την τοποθεσία και υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να υπάρχουν σώματα σε αποσύνθεση στην περιοχή.

Τόνισε ότι δεν υπάρχουν ακόμη αποδείξεις αλλά ότι τα «ευρήματα» από τα σκυλιά προσδίδουν αξιοπιστία στον ισχυρισμό της κόρης.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να εξετάζουν την ιστορία του Studey το 2021, αλλά χρειάστηκε να εντοπίσουν το πηγάδι και να λάβουν το ΟΚ από τους σημερινούς ιδιοκτήτες του ακινήτου και τις γειτονικές ιδιοκτησίες για να πραγματοποιήσουν έρευνες.

Σύμφωνα με το Newsweek, ο Donald Studey είναι ύποπτος ότι παρέσυρε γυναίκες, οι οποίες ήταν ως επί το πλείστον εκδιδόμενες, από την κοντινή Ομάχα της Νεμπράσκα και τις μετέφερε στη γεωργική του έκταση – περίπου πέντε στρεμμάτων – πριν τις σκοτώσει.

Η Studey δήλωσε ότι ο θυμωμένος και τακτικά μεθυσμένος πατέρας της συνήθως έσπαγε ή κλωτσούσε τα κεφάλια των θυμάτων του μέσα σε ένα τρέιλερ όπου έμενε η οικογένεια. Ο πατέρας φέρεται να πέθανε στα 75 του το 2013. Επεσήμανε επίσης ότι φρόντιζε τα παιδιά του να γνωρίζουν τι έκανε, αν και είναι άγνωστο εάν τα άλλα αδέλφια της έχουν μιλήσει με τις αρχές, ανέφερε το Newsweek. Ο αδελφός της φέρεται να αυτοκτόνησε στα 39 του.

Η Studey ισχυρίζεται ότι το είπε σε δασκάλους και ιερείς, καθώς και στις αρχές επιβολής του νόμου σε όλη την Αϊόβα και τη Νεμπράσκα, αλλά «κανείς δεν θα με άκουγε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ