Σάλος στην Τουρκία με τον Ιμάμογλου – Τον κατηγορούν ότι ήταν σε ψαροταβέρνα την ώρα της χιονοθύελλας

Πολιτική κόντρα έχει ξεσπάσει στην Τουρκία, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δείπνο του Εκρέμ Ιμάμογλου σε ψαροταβέρνα με τον Βρετανό πρέσβη την ώρα της χιονοθύελλας, κι ενώ χιλιάδες οχήματα ήταν εγκλωβισμένα στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης.

Τα φιλοκυβερνητικά μέσα κάνουν εκτενή αναφορά στο θέμα, σημειώνοντας ότι ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης αντί να ρίχνει αλάτι στους δρόμους, έριχνε…αλάτι στο ψάρι. Μάλιστα, στα ρεπορτάζ τους αναφέρεται ότι ο Ιμάμογλου πλήρωσε 48.000 λίρες, δηλαδή 3.000 ευρώ, για να φάνε κακλάνι με τον Βρετανό πρέσβη.

Το γεγονός δεν άφησε ασχολίαστο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που βρήκε ευκαιρία να βγει στην αντεπίθεση, τη στιγμή που τα ποσοστά που καταγράφει ο Ιμάμογλου στις δημοσκοπήσεις έχουν αυξηθεί πολύ. “Ελπίζω οι Κωνσταντινουπολίτες να αντέξουν μέχρι το 2024 με αυτό τον δήμαρχο”, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος.

“Κάθε φορά που η πόλη αντιμετωπίζει μια καταστροφή, ο δήμαρχος Ιμάμογλου είτε πηγαίνει για σκι, είτε για δείπνα”, σχολιάζει η εφημερίδα Σαμπάχ, υπενθυμίζοντας πως μετά τον σεισμό του 2020 στο Ελαζίγ, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης είχε πάει για σκι.

Ιμάμογλου
Πηγή φωτό: Sabah

Το επίμαχο δείπνο έγινε γνωστό έπειτα από ανάρτηση φωτογραφίας του Ιμάμογλου με τον Βρετανό πρέσβη, ωστόσο ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας δήλωσε ότι η φωτογραφία του δημάρχου Κωνσταντινούπολης είναι παλαιότερη και πως λόγω της κακοκαιρίας το μαγαζί δεν λειτούργησε.

Πηγή φωτό: Sabah

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ