Σάλος στα social media για τα βίντεο με UFO – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στο Τwitter, μετά τη δημοσιοποίηση τριών βίντεο, στα οποία παρουσιάζονται συναντήσεις κυβερνητικών αεροσκαφών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ με αντικείμενα που είναι Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (UFO).

Από αυτά τα τρία βίντεο, όλα ασπρόμαυρα, το ένα χρονολογείται από τον Νοέμβριο του 2004 και τα άλλα δύο από τον Ιανουάριο του 2015. Οι εικόνες αυτές ήδη κυκλοφορούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς είχαν δοθεί στην δημοσιότητα από τους New York Times.

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ σε χθεσινή του ανακοίνωση ανέφερε πως αποφάσισε να τα δώσει επισήμως στη δημοσιότητα «έτσι ώστε να αποτρέψει όποια παρανόηση μπορεί να δημιουργηθεί στην κοινή γνώμη σχετικά με την αλήθεια ή μη των εικόνων που ήδη έχουν διαδοθεί ή για το αν υπάρχουν ή όχι και άλλες».

Σε ένα από αυτά τα βίντεο του Πενταγώνου, είναι ορατό ένα επίμηκες αντικείμενο να κινείται ταχύτατα και, λίγα δευτερόλεπτα μετά τον εντοπισμό του από έναν από τους αισθητήρες στο αεροσκάφος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, να εξαφανίζεται προς τα αριστερά επιταχύνοντας ακαριαία. Σε ένα από τα άλλα βίντεο, είναι ορατό ένα αντικείμενο πάνω από τα σύννεφα, για το οποίο ο κυβερνήτης του αεροσκάφους αναρωτιέται αν είναι μη επανδρωμένο αεροσκάφος ( drone).

Όπως ήταν λογικό, το Twitter πήρε φωτιά με τα τρία βίντεο. Οι περισσότεροι χρήστες μιλάνε για το 2020, που κάθε μήνα φέρνει και ένα καινούριο γεγονός στον πλανήτη, άλλοι κάνουν λόγο για αποπροσανατολισμό από την αμερικανική κυβέρνηση.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες αναρτήσεις στο twitter:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ