Σάλος με Βρετανό υφυπουργό που επιτέθηκε σε διαδηλώτρια – Τέθηκε σε διαθεσιμότητα – ΒΙΝΤΕΟ

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί στη Βρετανία μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που δείχνει τον υφυπουργό Εξωτερικών, βουλευτή των Συντηρητικών, Μαρκ Φιλντ, να βγάζει από αίθουσα στην οποία διεξαγόταν εκδήλωση με βίαιο τρόπο μία διαδηλώτρια.

Όπως φαίνεται στα πλάνα ο Μαρκ Φιλντ σταματά την διαδηλώτρια της Greenpeace και στη συνέχεια την πιάνει από τον σβέρκο και την βγάζει με τη βία έξω από την αίθουσα.

Σύμφωνα με το Guardian, μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο Μαρκ Φιλντ τέθηκε σε διαθεσιμότητα και οι βρετανικές Αρχές ερευνούν την υπόθεση και παίρνουν καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες.

“Η Τερέζα Μέι βρήκε το συγκεκριμένο περιστατικό πολύ ανησυχητικό. Οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό. Θα τεθεί σε διαθεσιμότητα όσο η έρευνα είναι σε εξέλιξη”, ανέφερε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος της Μέι.

Ο Μαρκ Φιλντ σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ενήργησε ενστικτωδώς σημειώνοντας ότι φοβόταν ότι μπορεί να είναι οπλισμένη. “Λυπάμαι ειλικρινά για το συγκεκριμένο συμβάν και ζητώ συγγνώμη από τη συγκεκριμένη κυρία”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail, The Guardian

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: Daily Mail/ITV NEWS

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ