Σάλος με τον υπουργό Υγείας της Βρετανίας – Τα “καυτά” φιλιά με τη βοηθό του

Σκάνδαλο ξέσπασε στη Βρετανία με πρωταγωνιστή τον υπουργό Υγείας της χώρας, Ματ Χάνκοκ. Ο 42χρονος υπουργός πιάστηκε στα πράσα να απατά τη σύζυγό του.

Δημοσιεύθηκε βίντεο από κάμερα ασφαλείας, στο οποίο ο Χάνκοκ φαίνεται να φιλάει τη συνεργάτιδά του σε έναν διάδρομο έξω από το γραφείο του. Ο θερμός εναγκαλισμός τους και το φιλί με την 43χρονη, Gina Coladangelo, έχουν προκαλέσει σούσουρο στη Βρετανία.

Το “περιστατικό” σύμφωνα με την Dailymail έγινε στα κεντρικά γραφεία του υπουργείου Υγείας στις 6 Μαΐου του 2021, περίπου στις 3 το μεσημέρι.

Η 43χρονη, αν και εκατομμυριούχος, πήγε την κρατική θέση της ανώτατης βοηθού του υπουργού πέρσι τον Μάρτιο.

Όπως αναφέρεται, ο Χάνκοκ τσέκαρε πρώτα τον διάδρομο, αν υπάρχει κάποιος άλλος υπάλληλος εκείνη την ώρα. Στη συνέχεια κλείνει την πόρτα, γέρνει προς την πόρτα ώστε να μην ανοίξει και ξεκινά να φιλάει και να θωπεύει τη γυναίκα.

Η εφημερίδα Sun υποστηρίζει ότι διατηρούν εξωσυζυγική σχέση, η οποία συζητείται έντονα στα γραφεία του υπουργείου.

Το φιλί έλαβε χώρα μόλις 13 ημέρες πριν η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον χαλαρώσει τα μέτρα για τον κορονοϊό και επιτραπούν οι δημόσιες αγκαλιές.

Τότε ο Χάνκοκ έλεγε στους πολίτες “Πάντα να διατηρείτε αποστάσεις δύο μέτρων από ανθρώπους με τους οποίους δεν μένετε μαζί”.

Ο 42χρονος είναι παντρεμένος για 15 χρόνια με την Μάρθα και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Η κυρία Χάνκοκ απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους το πρωί, φανερά στεναχωρημένη, αλλά δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για την απιστία από τον σύζυγό της. Φορούσε όμως ακόμα τη βέρα της.

Η πέτρα του σκανδάλου είναι μητέρα τριών παιδιών και ο σύζυγός της είναι ο Oliver Tress, ο οποίος είναι ιδρυτής των μαγαζιών ενδυμάτων Oliver Bonas.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ