Σάλος με παρουσιαστή: Ζήτησε 25 εκατομμύρια για να αποχωρήσει από εκπομπή

Ο οικοδεσπότης του “The Bachelor”, Κρις Χάρισον ζήτησε 25 εκατομμύρια δολάρια για να αποχωρήσει από την παρουσίαση της εκπομπής, καθώς απείλησε να αποκαλύψει όλα τα “βρώμικα” μυστικά του franchise εάν δεν λάμβανε την υπέρογκη αποζημίωση, όπως ανέφεραν πηγές στο Page Six.

«Ξέρει όλα τα μυστικά από τα σχεδόν 20 χρόνια που κάνει την εκπομπή», ανέφερε πηγή από το ABC.

“Αντί να τους παραδώσει ένα τριαντάφυλλο, κάτι που γινόταν στο Bachelor για να περάσει ένας παίκτης στην επόμενη φάση, ήταν απολύτως έτοιμος να τους παραδώσει μια αγωγή που να περιγράφει όλες τις λεπτομέρειες πίσω από τα παρασκήνια” τονίζεται.

Ο 49χρονος Χάρισον, προκάλεσε σάλο όταν πήρε το μέρος της παίκτριας Rachel Kirkconnell σε μια ρατσιστική διαμάχη και έκτοτε βρέθηκε με το ένα πόδι εκτός της σόου γνωριμιών.

«Ολόκληρη η ζωή του Chris Harrison ήταν το «The Bachelor» και δεν ήθελε να το αφήσει με τίποτα» είπε η πηγή. «Εξακολουθεί να είναι πολύ λυπημένος που έφυγε και υπήρξαν πολύ σκληρές και έντονες διαπραγματεύσεις για εβδομάδες» πρόσθεσε.

Το κανάλι ήλπιζε ότι ο Χάρισον θα «έφευγε γρήγορα και ήσυχα» ώστε να αφήσουν τον εφιάλτη για τις δημόσιες σχέσεις πίσω τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα, είπε η καλά πληροφορημένη πηγή. Αλλά ο Χάρισον, ο οποίος ήταν ο παρουσιαστής του επιτυχημένου σόου τα τελευταία 19 χρόνια, δεν είχε σκοπό να εγκαταλείψει τη μάχη τόσο εύκολα.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Χάρισον και του ABC για την έξοδο του κατέληξαν να είναι πιο εκρηκτικές και δραματικές από κάθε φινάλε της σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμβιβαστική συμφωνία, αλλά δεν “άγγιξαν” το ποσό των 25 εκατομμυρίων.

«Γνωρίζει πολλά για ακατάλληλη συμπεριφορά στα γυρίσματα: διαμάχες μεταξύ διαγωνιζομένων, κακή συμπεριφορά, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης παράνομων ουσιών στα γυρίσματα στο εξωτερικό και καταγγελίες από παραγωγούς, που αποσιωπήθηκαν» υπογράμμισε με νόημα η πηγή. «Ήταν έτοιμος να πει την αλήθεια για το πώς λειτουργούν πραγματικά τα πράγματα εκεί – και έχει πολλά αποδεικτικά στοιχεία για να τον υποστηρίξει. Ο Κρις έβγαζε 5 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν και ήθελε να φύγει 25 εκατομμύρια δολάρια» συμπλήρωσε η πηγή.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.