Σάλος με εστιατόριο που ζητεί αποδείξεις από τους πελάτες του ότι δεν είναι εμβολιασμένοι

Εστιατόριο στην Καλιφόρνια, το οποίο είχε προκαλέσει αντιδράσεις από την αρχή της πανδημίας το 2020 επειδή παραβίαζε τα πρωτόκολλα κατά του κορονοϊού, τώρα ζητεί από τους πελάτες να αποδεικνύουν ότι δεν έχουν εμβολιαστεί.

Το εστιατόριο Basilico’s Pasta E Vino στην Χάντινγκτον Μπιτς γράφει σε ανάρτησή του στο instagram: “Από την πρώτη ημέρα, ποτέ δεν συμμορφωθήκαμε, καταργήσαμε τις μάσκες και τώρα… ζητάμε αποδείξεις ότι είστε ανεμβολίαστοι!”.

Παράλληλα, στην ανάρτηση υπάρχουν και φωτογραφίες από την τζαμαρία της εισόδου του ιταλικού εστιατορίου με κολλημένες ανακοινώσεις στις οποίες ζητούνται αποδεικτικά στοιχεία από τους εισερχομένους ότι δεν έχουν εμβολιαστεί, ενώ επίσης στις ανακοινώσεις που έχουν γίνει πλέον viral προστίθεται “έχουμε μηδενική ανοχή για την προδοτική, αντι-αμερικανική ηλιθιότητα”.

Το εστιατόριο στην Κομητεία Όραντζ έγινε γνωστό στα social media στην αρχή της πανδημίας το 2020 αφού επέλεξε να παραμείνει ανοιχτό παρά το γεγονός ότι σε ολόκληρη την Πολιτεία είχαν κλείσει οι εσωτερικοί χώροι στην εστίαση, σύμφωνα με το KTLA, χωρίς να σέβεται τα περιοριστικά μέτρα. Στη συνέχεια αψήφησε την υποχρεωτικότητα της μάσκας ζητώντας από τους πελάτες να βγάζουν τη μάσκα τους πριν καθίσουν για να φάνε.

Πάντως, η τελευταία κίνηση μπορεί να έχει στόχο μόνο την επίδειξη και τη δημοσιότητα, καθώς υπάλληλος του εστιατορίου αποκάλυψε ότι ακόμη δεν έχουν δει τους υπεύθυνους του εστιατορίου να ζητούν από τους πελάτες να δουν την κατάσταση εμβολιασμού τους, σύμφωνα με τους LA Times.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Τόνι Ρόμαν έγραψε ηλεκτρονικό μήνυμα στην εφημερίδα τονίζοντας ότι οι ανακοινώσεις  που ανήρτησαν στην τζαμαρία ήταν μία κίνηση για να δείξουν την περιφρόνησή τους σ’ αυτούς που ζητούσαν από τους ανθρώπους να παρέχουν αποδείξεις ότι εμβολιάστηκαν. 

Χώροι σε ολόκληρη την Καλιφόρνια ζητούν πιστοποιητικά εμβολιασμού εν μέσω έκρηξης κρουσμάτων της μετάλλαξης Δέλτα, ιδίως ανάμεσα στους ανεμβολίαστους.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.