«Σ’ αγαπάω, κοίτα…» – Έμεινε γονατιστός 21 ώρες με κρύο και βροχή έξω από την δουλειά της πρώην φίλης του

Ένας νεαρός άνδρας πέρασε πάνω από 20 ώρες γονατιστός μπροστά στον χώρο εργασίας της πρώην φίλης του, ελπίζοντας να την πείσει να τον δεχτεί πίσω.

Ένας ερωτοχτυπημένος άνδρας από την επαρχία Σιτσουάν της Κίνας έγινε θέμα συζήτησης στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτόν τον μήνα, αφού πέρασε σχεδόν 21 ώρες γονατίζοντας έξω από τον χώρο εργασίας της πρώην φίλης του στην πόλη Dazhou.

Ο άνδρας φέρεται να ξεκίνησε την ακραία προσπάθεια να ξανακερδίσει την εύνοια της πρώην του στη 1 το μεσημέρι της 28ης Μαρτίου και παρέμεινε γονατιστός μέχρι τις 10 το πρωί της επόμενης ημέρας, αψηφώντας τη βροχή, το κρύο και τα περίεργα βλέμματα των περαστικών. Στην αρχή, κανείς δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στον μοναχικό άνδρα που γονάτιζε στο δρόμο με ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα δίπλα του, αλλά όσο περνούσαν οι ώρες, ο κόσμος άρχισε να τον προσέχει και να τον ρωτάει τι κάνει. Σε λίγο συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου γύρω του.

“Δεν είναι απαραίτητο να συνεχίσετε να γονατίζετε. Η κοπέλα δεν είναι πρόθυμη να εμφανιστεί, αλλά εσύ είσαι ακόμα εδώ”, είπε ένας άνδρας με το επώνυμο Li στον εγκαταλελειμμένο εραστή, αλλά εκείνος δεν υποχωρούσε.

Κάποια στιγμή, καθώς ο άντρας δεν φαινόταν να ακούει όλους τους ανθρώπους που τον παρακαλούσαν να σταματήσει το βασανιστήριο, κάποιος κάλεσε την αστυνομία για να τον αναγκάσει να φύγει.

“Είπε ότι η φίλη του τον χώρισε πριν από λίγες μέρες. Θέλει να ζητήσει τη συγχώρεσή της και ήλπιζε ότι θα μπορούσε να βγει ξανά μαζί του”, δήλωσε στους δημοσιογράφους ένας από τους αστυνομικούς.

“Είναι παράνομο να γονατίζω εδώ; Αν δεν είναι παράνομο, παρακαλώ αφήστε με ήσυχο”, είπε ο εγκαταλελειμμένος άνδρας όταν η αστυνομία προσπάθησε να τον πείσει να σηκωθεί και να απομακρυνθεί από τον δρόμο.

Η South China Morning Post ανέφερε ότι ο άνδρας πήρε απρόθυμα την ανθοδέσμη του και “απρόθυμα” έφυγε, πιθανότατα επειδή δεν άντεχε άλλο το κρύο.

Δεν είναι σαφές γιατί ακριβώς η φίλη του άνδρα είχε χωρίσει μαζί του εξ αρχής, ή αν βρισκόταν καν στον χώρο εργασίας της κατά τη διάρκεια των 21 ωρών που πέρασε γονατιστός.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ