«Ροζ» εκβιασμός σε καθηγήτρια – Της πήραν “μια περιουσία” σε επτά χρόνια

Θύμα εκβιασμού επί επτά ολόκληρα χρόνια έπεσε μια καθηγήτρια, στην Κύπρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης», το 2012 άρχισε να μιλάει στο MSN με δύο άνδρες παραλλήλως, δίχως να ξέρει αν εκείνοι ήταν γνωστοί μεταξύ τους. Την ίδια περίοδο, άρχισε να δέχεται απειλητικά μηνύματα από έναν τρίτο άνδρα, ο οποίος ισχυριζόταν ότι έχει στην κατοχή του ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια και ότι θα το δημοσιοποιούσε, αν δεν του έδινε το ποσό των 12.000 ευρώ!

Η γυναίκα, δεν είχε βιντεοσκοπήσει καμία ερωτική της πράξη, αλλά φοβούμενη την ύπαρξη ενός ψεύτικου, κατασκευασμένου βίντεο αποφάσισε να δώσει αυτό που της ζητούσε ο εκβιαστής.

Κατέθεσε το ποσό των 12.000 σε τραπεζικό λογαριασμό που της υποδείχθηκε, ο οποίος ήταν σε γυναικείο όνομα, ενώ προς το ίδιο πρόσωπο – την γυναίκα – είχε στείλει νωρίτερα και έμβασμα ύψους 400 ευρώ. Στην συνέχεια, μετέβη στην Δράμα, προκειμένου να συναντήσει από κοντά τον εκβιαστή της κι όπως ισχυρίστηκε διαπίστωσε ότι επρόκειτο για τον άνθρωπο που είχε λάβει τα χρήματα.

Η καθηγήτρια ανέφερε πως είχε αποκαλύψει τον εκβιασμό σε έναν από τους δύο «πρώτους» συνομιλητές της στο MSN, o οποίος θέλησε να την καθησυχάσει και της είπε ότι θα την προστατεύσει κι έτσι εκείνη έκανε δεσμό μαζί του. Όπως είπε η καταγγέλλουσα, μια ημέρα που είχαν καταναλώσει αλκοόλ, είχε ερωτικές περιπτύξεις με τον άνδρα με τον οποίο είχε δεσμό και έναν φίλο του. Αμέσως μετά, κι ενώ συνεχίζονταν οι απειλές από τον εκβιαστή, άρχισε να την απειλεί και ο «σύντροφος» της ότι είχε καταγράψει τις ερωτικές περιπτύξεις τους με τον φίλο του και ότι θα δημοσιοποιούσε το γαργαλιστικό βίντεο. Ακολούθως, ο «δεσμός» της επικαλέστηκε ότι ασθένησε από καρκίνο και για να τον βοηθήσει την ανάγκασε να πουλήσει το ΙΧ της, αλλά και το σπίτι της, για να τον βοηθήσει οικονομικά.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η γυναίκα να χάσει συνολικά ακίνητο, αυτοκίνητο και μετρητά συνολικής αξίας 120.000 ευρώ κι επιπλέον να δανείζεται από συγγενείς και φίλους, ακόμη και να παίρνει δάνειο στο όνομα της, τα χρήματα από το οποίο κατέληξαν στους «εκβιαστές» της.

Δύο Κύπριοι, ηλικίας 46 και 57 ετών συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ενώ καταζητείται ο τρίτος ύποπτος.Πηγή: Ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ