Ροβανιέμι: Αυτός είναι ο Έλληνας που ζει στο χωριό του Άγιου Βασίλη – ΒΙΝΤΕΟ

Το όνειρο κάθε μικρού -και μεγάλου- παιδιού είναι τα Χριστούγεννα να ταξιδέψει στο χωριό του Άγιου Βασίλη και να τον δει από κοντά. Ο Γιώργος Φραντζόγλου έχει κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα και είναι ένας από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στον κόσμο, καθώς ζει και εργάζεται στο χωριό του Άγιου Βασίλη.

Ο Γιώργος Φραντζόγλου μαζί με τη γυναίκα του και τα δίδυμα παιδιά τους ταξίδεψαν στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας για πρώτη φορά πριν από τέσσερα χρόνια. Μάλιστα τούς άρεσε τόσο πολύ που αποφάσισαν πως θα ήθελαν να μετακομίσουν μόνιμα εκεί. Ο κ. Φραντζόγλου έψαξε, βρήκε δουλειά και από τότε τα παιδιά του μεγαλώνουν σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον, το οποίο είναι πάντα γιορτινό και ευχάριστο.

Ο χειμώνας στο Ροβανιέμι είναι βαρύς. Το θερμόμετρο μπορεί να φτάσει ακόμα και τους -42 βαθμούς Κελσίου, όμως ο Γιώργος και η οικογένεια του είναι πολύ ευτυχισμένη εκεί.

Ο κ. Φραντζόγλου μίλησε στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” για τη ζωή του στο Ροβανιέμι, ξεναγώντας μάλιστα το τηλεοπτικό κοινό στο φανταστικό χωριό του Άγιου Βασίλη, το οποίο φέτος είναι άδειο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.