Ρουμάνος εκατομμυριούχος μεταμόρφωσε τη Ferrari του σε έλκηθρο – Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Ένας Ρουμάνος μεγιστάνας «κούμπωσε» ένα παιδικό έλκηθρο στο πίσω μέρος της Ferrari του για μια βόλτα στο χιόνι, φτιάχνοντας την ημέρα τριών παιδιών.

Ο Bogdan Capusan ένας επιχειρηματίας ακινήτων και συλλέκτης Ferrari, έσυρε με έλκηθρο τρία νεαρά παιδιά μέσα από μια γραφική πλαγιά στη Ρουμανία, με το υπερπολυτελές αυτοκίνητο του, μια Ferrari SF90 Stradale, υπό τους ήχους του «All I Want For Christmas» της Mariah Carey.

Ο Capusan έδειξε ακόμη και στους θεατές του βίντεο πώς να προσαρμόσουν τα δικά τους αυτοκίνητα για να σύρουν ένα έλκηθρο στο πίσω μέρος του οχήματος.

«Κάποιοι άλλοι εθελοντές για βόλτες με έλκηθρο υψηλότερης ταχύτητας;» έγραψε ο μεγιστάνας στη λεζάντα της ανάρτησης του.

«Μπορείτε να επανατοποθετήσετε τις πλάκες αφού τοποθετήσετε τα σκοινιά ή μην τις αφαιρέσετε καθόλου αν έχετε μικρά χέρια. Όλοι οι ιδιοκτήτες SF90 εκεί έξω… είστε ευπρόσδεκτοι», πρόσθεσε.

Παρά την τάση του Capusan για αγώνες υψηλής ταχύτητας, αυτή τη φορά δεν πάτησε πολύ το γκάζι, καθώς η τετρακίνητη Ferrari του έφτασε μόλις τα 30 χιλιόμετρα.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να αναδημιουργήσουν την κατασκευή αυτή όπως είναι, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μια βαριά επένδυση εκ των προτέρων. Το κόστος μιας Ferrari SF90 Stradale ξεκινά από περίπου 524.814 δολάρια, σύμφωνα με το Car and Driver.

Ο Capusan είναι γιος του μεγιστάνα των ακινήτων Chimu Capusan και η οικογένεια του είναι μια από τις πλουσιότερες στην Ρουμανία με περιουσία περίπου 33 εκατομμύρια δολάρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ