Ρωσία: Σφοδρή επίθεση με drones στο Νοβοροσίσκ και αναφορές για νεκρούς – Βίντεο

Εκρήξεις σημειώθηκαν την Τετάρτη στη ρωσική πόλη Νοβοροσίσκ, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, πίσω από την επίθεση βρίσκεται η Ουκρανία.


Το σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας της Ρωσίας κατέρριψε ορισμένα drones πάνω από κατοικημένες περιοχές και χώρους στάθμευσης, ενώ υπάρχουν αναφορές για νεκρούς και τραυματίες.


Την ίδια ώρα, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν σχετικά βίντεο από τη στιγμή των επιθέσεων.


Η Ρωσική Ομοσπονδία έχει μεταφέρει μέρος των πλοίων του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας από την προσωρινά κατεχόμενη Κριμαία στο Νοβοροσίσκ, μετά τα ουκρανικά πλήγματα με πυραύλους και drones σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και σκάφη του στόλου.

Πρόσφατα, ειδικές δυνάμεις της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας εξουδετέρωσαν ρωσικό πλοίο στην περιοχή του Νοβοροσίσκ.

Exit mobile version