Ρωσία – Που βρίσκεται ο Πούτιν: Το Κρεμλίνο διαψεύδει τις φήμες ότι έχει φύγει από την Μόσχα

Εντείνεται η φημολογία το που βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν καθώς η εξουσία του δέχεται αμφισβήτηση από την μισθοφορική ομάδα Wagner.

Wagner: Tο χρονικό της ανταρσίας του Πριγκόζιν – «Οι επόμενες 48 ώρες θα καθορίσουν τη νέα κατάσταση»

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ είπε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS ότι ο Πούτιν βρίσκεται και εργάζεται στο Κρεμλίνο στην Μόσχα. «Ο πρόεδρος εργάζεται στο Κρεμλίνο», διαβεβαίωσε ο Πεσκόφ, διαψεύδοντας φήμες που διακινούνται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο Ρώσος πρόεδρος έφυγε από τη Μόσχα λόγω της ανταρσίας της Wagner.

Την ώρα που οι δυνάμεις της Wagner κινούνται προς την ρωσική πρωτεύουσα οι φήμες για την τοποθεσία που βρίσκεται ο Ρώσος πρόεδρος έχουν φουντώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιοι χρήστες παρακολουθούσαν την υπηρεσία FlightRadar και ανέφεραν ότι το στίγμα του ειδικού αεροσκάφους που χρησιμοποιεί ο Ρώσος πρόεδρος στις 14:16 Ώρα Ελλάδος κινούνταν νοτιοδυτικά της Μόσχας. Το στίγμα του αεροσκάφους «χάθηκε» από την υπηρεσία κοντά στην πόλη Τβερ έξω από την ρωσική πρωτεύουσα.

Γεβγκένι Πριγκόζιν: «Είστε γέρικοι κλόουν – Να βάλουμε τέλος στο αίσχος της χώρας που ζούμε»

Δεν υπάρχουν πληροφορίες εάν ο Ρώσος πρόεδρος βρισκόταν στο αεροσκάφος ή ποιος ήταν ο προορισμός. Να σημειωθεί ότι Βλαντίμιρ Πούτιν φέρεται να περνάει πολύ χρόνο στην πολυτελή κατοικία του στην λίμνη Βαλντάι νοτιοδυτικά της Μόσχας και δεν μένει μόνιμα στην ρωσική πρωτεύουσα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ