Ρωσία: Αρκούδα κατασπάραξε 16χρονο – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μια καφέ αρκούδα σκότωσε και έφαγε ένα 16χρονο αγόρι σε ένα ρωσικό εθνικό πάρκο πριν την μαχαιρώσει στον λαιμό ένας τουρίστας που δέχθηκε και εκείνος επίθεση.

Η αρκούδα, όπως περιγράφει η dailymail, είχε μισο-φάει το άτυχο αγόρι όταν επιτέθηκε στον τουρίστα και τον έριξε στο έδαφος. Στη συνέχεια έβαλε στο στόχαστρο ακόμη έναν άνδρα. Οι δύο άνδρες είχαν βγει προς αναζήτηση του 16χρονου. Όταν ο ένας άνδρας μαχαίρωσε την αρκούδα με το μαχαίρι τσέπης, ο άλλος άνδρας έτρεξε πίσω στο σημείο που είχαν κατασκηνώσει για να σημάνει τον συναγερμό. Οι υπάλληλοι από το Εθνικό Πάρκο Ergaki στα βουνά Sayan έσπευσαν στο σημείο και βρήκαν την αρκούδα να είναι ξαπλωμένη πάνω στα απομεινάρια του 16χρονου, περίπου 450 μέτρα από την κατασκήνωση. Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, οι εργαζόμενοι του πάρκου την πυροβόλησαν και μετά εξαφανίστηκε μέσα στο δάσος.

Έπειτα από ώρες αναζητήσεων η αρκούδα εντοπίστηκε και θανατώθηκε.

Ο 16χρονος εργαζόταν ως οδηγός των τουριστών, όταν δέχθηκε την επίθεση στις 11 το πρωί της Δευτέρας. Οι δύο άνδρες δέχτηκαν επίθεση εννέα ώρες μετά, όταν άφησαν τις σκηνές τους για να τσεκάρουν πού βρίσκεται ο 16χρονος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ