Ροναλντίνιο: Στη φυλακή ο πρώην ποδοσφαιριστής – ΒΙΝΤΕΟ

Στο δικαστήριο εμφανίστηκε το Σάββατο ο Ροναλντίνιο και ο αδελφός και μάνατζέρ του, Ρομπέρτο Ασίς, οι οποίοι συνελήφθησαν κατά την άφιξή τους στην Ασουνσιόν, αφού είχαν πλαστά διαβατήρια.Οι δικηγόροι τους υποστηρίζουν ότι τους έδωσαν τα πλαστά έγγραφα μόλις προσγειώθηκαν και ότι τα αδέλφια είναι θύματα απάτης και αρνούνται οποιαδήποτε παράβαση του νόμου. Το δικαστήριο διάταξε την προσωρινή κράτηση του ίδιου και του αδελφού του Ρομπέρτο Ντε Ασίς.

Η ανάκρισή τους κράτησε πάνω από επτά ώρες, Όπως είπαν στους δύο άνδρες είχε δοθεί ψεύτικο διαβατήριο από έναν συμπατριώτη τους, τον Βιλμόντες Σόουζα Λίρα, ο οποίος και συνελήφθη.Έτσι, ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μίλαν αφέθηκε ελεύθερος, αφού πρώτα έβγαλε με τους υπαλλήλους της Εισαγγελίας.

Αν και ο Ροναλντίνιο ζήτησε να τεθούν σε κατ’οίκον περιορισμό, ο δικαστής δεν το δέχθηκε, απορρίπτοντας και τους ισχυρισμούς του αδελφού του ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του, σύμφωνα με το ESPN. Η δικαστής Clara Ruiz Diaz τόνισε ότι το αδίκημα αυτό αποτελεί σοβαρή παράβαση κατά των συμφερότων του κράτους της Παραγουάης. Και επειδή υπάρχει ο κίνδυνος οι δύο άνδρες να φύγουν από την χώρα διέταξε να παραμείνουν υπό κράτηση. Σύμφωνα με τους νόμους της χώρας, οι αρχές έχουν έξι μήνες για να ολοκληρώσουν τις έρευνες, αλλά οι δικηγόροι χαρακτήρισαν την απόφαση πρωτοφανή και αναμένεται να καταθέσουν έφεση.

Ένας αστυνομικός δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι οι δύο άνδρες είναι σε κελί μαζί με έναν ακόμη συγκρατούμενο. Τους δόθηκαν μαξιλάρια, αντικουνουπικά και σαπούνι. Αν και οι εργαζόμενοι στις φυλακές τράβηξαν φωτογραφίες selfie με τον διάσημο κρατούμενο, οι αρχές αναφέρουν ότι δεν θα τύχει ειδικής μεταχείρισης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ