Reuters: Συγκλονίζει η φωτογραφία από το Canadair που συνετρίβη στην Κάρυστο

Με μία συγκλονιστική φωτογραφία από τα συντρίμμια του Canadair που συνετρίβη στην Κάρυστο, το πρακτορείο Reuters μεταδίδει την είδηση για την τραγωδία που συγκλόνισε σήμερα την Ελλάδα, με τον θάνατο των δύο πιλότων που έδιναν μάχες με τις φλόγες στην Εύβοια.

«Δύο Έλληνες πιλότοι σκοτώθηκαν όταν το αεροσκάφος τους που πολεμούσε τις φλόγες συνετρίβη την Τρίτη, και ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποίησε για δύσκολες ημέρες που ερχονται, με τις πυρκαγιές να καταστρέφουν σπίτια και να αναγκάζουν τους τουρίστες να απομακρυνθούν από το νησί της Ρόδου.

Ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους Canadair CL-215 σκοτώθηκαν, όταν το αεροσκάφος τους συνετρίβη στο νησί της Εύβοιας, ανατολικά της Αθήνας, ανακοίνωσε η Πολεμική Αεροπορία. Είναι οι πρώτοι νεκροί στις πυρκαγιές της Ελλάδας.

Το κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ΕΡΤ έδειξε πλάνα από το αεροπλάνο να ρίχνει νερό πάνω από μια πυρκαγιά και στη συνέχεια να πέφτει σε μια πλαγιά και να τυλίγεται στις φλόγες», αναφέρει το ρεπορτάζ το Reuters, για την Ελλάδα, που είναι πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ