Ραγίζει καρδιές το γράμμα ενός 8χρονου στη νεκρή μητέρα του – ΦΩΤΟ

Γράμμα στη νεκρή του μητέρα στον παράδεισο έστειλε ένας 8χρονος για τα Χριστούγεννα ραγίζοντας καρδιές. Η γυναίκα πέθανε στα 34 της χρόνια έπειτα από εγκεφαλικό τον Μάρτιο και έκτοτε ο μικρός Χάρι δεν κατάφερνε να βρει τον τρόπο να εκφράσει τα συναισθήματά του.

Ο μικρός, που πενθεί τη βαριά απώλεια, γράφει μεταξύ άλλων στην επιστολή που έγινε viral, ότι δεν θα ξαναγίνει ο χαρούμενος Χάρι ποτέ και υπόσχεται πως αν εκείνη επιστρέψει θα τρώει όλο του το μπρόκολο και θα καθαρίζει το δωμάτιό του.

Το γράμμα βρέθηκε στην πόλη Νέθερτον στα Δυτικά Μίντλαντς και οι αναγνώστες σπάραξαν στο κλάμα από συγκίνηση. Το μήνυμα στον φάκελο έγραφε: “Μου ζήτησαν να γράψω γράμμα σε κάποιον που νοιάζομαι το 2019. Ήθελα να γράψω στη μαμά μου αλλά πέθανε τον Μάρτιο. Ίσως να βρει τον δρόμο του στον παράδεισο”.

Ο Χάρι γράφει στην Κέρι ότι του λείπουν πολύ τα κυριακάτικα γεύματά τους.

“Μερικές φορές σου μιλώ τη νύχτα αν και εσύ δεν μου απαντάς. Μακάρι να το έκανες. Αν επιστρέψεις θα τρώω όλο μου το μπρόκολο και τα χόρτα και θα καθαρίζω το δωμάτιό μου, δεν θα είμαι τόσο πεισματάρης και θα σε βοηθώ με όλα” υπόσχεται στο γράμμα του.

“Ακόμη κλαίω κάθε μέρα αλλά δεν το λέω σε κανέναν” προσθέτει και προκαλεί δάκρυα.

Ο πατέρας του είπε ότι ο Χάρι κλείστηκε στον εαυτό του μετά τον θάνατο της Κέρι και έδινε μάχη με τη θλίψη του. Ο γιατρός τού συνέστησε να πάει σε σύμβουλο διαχείρισης του πένθους για παιδιά και εφήβους. Ο σύμβουλος είπε ότι ο 8χρονος δεν ήξερε πώς να εκφράσει τα συναισθήματά του και πρότεινε να τα γράψει. Ο μικρός πράγματι έγραψε πώς αισθανόταν. “Με ρώτησε αν θα το έβλεπε και του είπα οι άγγελοι θα της το πάνε στον παράδεισο. Έκρυψε το γράμμα στο δωμάτιό του και δεν μπορούσα να το βρω, οπότε του είπα να το πάμε έξω να το κρύψουμε ώστε να το βρουν οι άγγελοι. Έβαλε γραμματόσημο και το άφησε σε ένα παγκάκι στο πάρκο Νέθερτον. Διαρκώς με ρωτούσε να επιστρέψουμε να δούμε αν το είχαν πάρει. Είχε εξαφανιστεί μέσα σε μια μέρα και πίστεψα ότι είτε το είχαν πάρει παιδιά είτε το είχε πετάξει ο οδοκαθαριστής. Δεν περίμενα να το ξαναδώ ποτέ” είπε ο Ριτς.

Πηγή:Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ