Qatar Gate: Η Εύα Καϊλή θα ζητήσει να βγάλει το ηλεκτρονικό βραχιολάκι – «Θέλει να επανέλθει στα καθήκοντά της στο ευρωκοινοβούλιο»

Η Εύα Καϊλή αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να ζητήσει να βγάλει το ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Μάλιστα, σύμφωνα τον συνήγορό της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, στις άμεσες προτεραιότητες της είναι να επανέλθει στα καθήκοντά της στο ευρωκοινοβούλιο».

«Η κυρία Εύα Καϊλή προτίθεται το επόμενο χρονικό διάστημα να ζητήσει την αφαίρεση του ηλεκτρονικού μπρασελέ επιτήρησης. Επίσης στις άμεσες προτεραιότητες της είναι να επανέλθει στα καθήκοντά της στο ευρωκοινοβούλιο. Υπάρχουν στοιχεία, που δεν είναι ακόμα γνωστά στην κοινή γνώμη που ενισχύουν την αθωότητα της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος σε γραπτή δήλωσή του.

Qatar Gate: Ελεύθεροι χωρίς βραχιολάκι οι Μαρκ Ταραμπέλα και Φραντσέσκο Τζιόρτζι

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, όπως ανακοίνωσε  η ομοσπονδιακή εισαγγελία του Βελγίου, οι Ιταλός ευρωβουλευτής, Μαρκ Ταραμπέλα, και ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, αφέθηκαν ελεύθεροι υπό όρους από τον ανακριτή της έρευνας, Μισέλ Κλεζ.

Μάλιστα σύμφωνα με την Le Soir, δεν θα χρειάζεται πλέον να φορούν ηλεκτρονικό βραχιόλι και θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα.

«Η προληπτική τους κράτηση δεν δικαιολογείται πλέον», ανέφερε η εισαγγελία, προσθέτοντας ότι ενέκρινε την απόφαση του ανακριτή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ