Πρόσωπο-έκπληξη για την πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα – Ποιο πρόσωπο επιλέγει ο Πούτιν – ΒΙΝΤΕΟ

Η σιδηρά εκπρόσωπος Τύπου της ρωσικής διπλωματίας Μαρία Ζαχάροβα θα είναι η επόμενη πρέσβειρα του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Αθήνα, αν και δεν ανακοινώθηκε ακόμη επίσημα.

Στο τελευταίο briefing που είχε η ίδια με δημοσιογράφους απέφυγε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση, αν και θα μπορούσε να διαψεύσει επίσημα τις πληροφορίες που αναμεταδίδονται τις τελευταίες ημέρες, μιλώντας για κίνηση υψηλής σημασίας του Ρώσου προέδρου στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, για τις οποίες μέχρι σήμερα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, ότι ο Πούτιν στέλνει τη Ζαχάροβα στην Αθήνα, θα πρόκειται αναμφισβήτητα για μια σημαντική κίνηση της Μόσχας με πολύπλευρες προεκτάσεις, ειδικά στην ταραγμένη αυτή περίοδο όπου η προκλητικότητα της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο χτυπάει κόκκινο.

Έχοντας το χάρισμα της ευγλωττίας, καυστική χωρίς να προσβάλλει, σφάζοντας με το βαμβάκι τους συνομιλητές της και μη ακολουθώντας πάντοτε το διπλωματικό πρωτόκολλο, η 45χρονη Μαρία Ζαχάροβα ξεχωρίζει και κερδίζει τις εντυπώσεις κατά κοινή ομολογία.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.