Πρώην μοντέλο νίκησε τον… “ματάκια” αστυνομικό

Το πρώην μοντέλο της σελίδας 3 της εφημερίδας The Sun Τρέισι Ντίξον νίκησε την υπόθεση κατά του πρώην αστυνομικού Άντριαν Πόγκμορ ο οποίος χρησιμοποιούσε το αστυνομικό ελικόπτερο ώστε να την “κατασκοπεύει” από ψηλά όσο εκείνη έκανε γυμνή ηλιοθεραπεία στον κήπο της ιδιωτικής έκτασής της.

Η 54χρονη Ντίξον νίκησε στη δικαστική μάχη κατά του βρετανικού αστυνομικού Σώματος. Είχε κάνει μήνυση στην αστυνομία του νότιου Γιορκσάιρ υποστηρίζοντας ότι εισέβαλαν στην ιδιωτική της ζωή προκαλώντας της αγωνία καθώς δεν της αποκάλυψαν πόσες φορές την είχε καταγράψει γυμνή στον κήπο της ο διεστραμμένος αστυνομικός. Όπως επεσήμανε το πρώην μοντέλο ο μανιακός με το σεξ Άντριαν Πόγκμορ, 53 ετών, πετούσε πάνω από το σπίτι της τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα καταγράφοντάς τη στον κήπο με τις κόρες της, εκ των οποίων η μικρότερη ήταν τότε οκτώ ετών. Ο εφιάλτης της ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2014 όταν αστυνομικοί του νότιου Γιορκσάιρ της είπαν ότι είχαν ανακαλύψει υλικό που είχε λάβει ο Πόγκμορ από τις στιγμές που εκείνη έκανε ηλιοθεραπεία γυμνή στον απομονωμένο κήπο της.

Η μητέρα τριών παιδιών ανέλαβε δράση όταν το Σώμα αρνήθηκε να της αποκαλύψει πόσες φορές ακριβώς ο συγκεκριμένος αξιωματικός την είχε μαγνητοσκοπήσει σε ιδιωτικές στιγμές. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τέσσερις κατηγορίες για κακή συμπεριφορά, αφού χρησιμοποιούσε το ελικόπτερο του τμήματος για “σεξουαλική κατασκοπία”. Φυλακίστηκε για ένα έτος το 2017 και απολύθηκε από το Σώμα. Ο συγκεκριμένος είχε εφοδιαστεί με κάμερα που μπορούσε να καταγράφει ακόμη και πινακίδα αυτοκινήτου από απόσταση δύο μιλίων. Η Ντίξον έχει πει ότι πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον Πόγκμορ και είχε εκφράσει την ανησυχία μήπως την κατεδίωκε για δεκαετίες. Ήρθε σε συμφωνία με την αστυνομία του νότιου Γιορκσάιρ αλλά δεν είναι γνωστό αν θα της καταβάλουν τα 269.000 δολάρια που απαιτούσε με την αγωγή της.

Σύμφωνα με τη Mirror, o πρώην αστυνομικός χρησιμοποίησε το ελικόπτερο για να μαγνητοσκοπήσει ζευγάρι να κάνει σεξ στο αίθριό του και άλλο ζευγάρι επίσης γυμνό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ