Πρώην διευθυντής της Malaysia: Οι ΗΠΑ κατέρριψαν το Boeing

Πρώην διευθυντής της Malaysia Airlines υποστηρίζει ότι το χαμένο Boeing της αεροπορικής εταιρείας καταρρίφθηκε από τις ΗΠΑ. Ο Μαρκ Ντούγκαν, δήλωσε συγκεκριμένα πως οι ΗΠΑ φοβήθηκαν ότι το είχαν καταλάβει τρομοκράτες για να το χρησιμοποιήσουν για μια επίθεση αντίστοιχη εκείνης της 11ης Σεπτεμβρίου.

Μιλώντας στο Paris Match, ο Ντούγκαν σημείωσε ότι το Boeing, που εκτελούσε την πτήση ΜΗ370, καταρρίφθηκε, στο απομακρυσμένο νησί Ντιέγκο Γκαρσία, κοντά στη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στον Ινδικό Ωκεανό.

Ο πρώην διευθυντής της αεροπορικής εταιρείας –και νυν επιτυχημένος και συγγραφέας- Μαρκ Ντουγκάν, μετά από έρευνα που ισχυρίζεται πως έκανε, ανέφερε ότι νησιώτες στις Μαλδίβες, κοντά στο Ντιέγκο Γκαρσία, του είπαν ότι στις 8 Μαρτίου 2014 είδαν ένα αεροσκάφος να πετά ασυνήθιστα χαμηλά, ενώ ένας εξ αυτών έκανε λόγο για ένα τεράστιο αεροπλάνο στα χρώματα της Malaysia. Ο Ντούγκαν συμπλήρωσε ότι έχει καταγεγραμμένη τη μαρτυρία ενός ψαρά της περιοχής, που υποστηρίζει ότι βρήκε έναν άδειο πυροσβεστήρα στο νησί Μπαρά.

Ο Γάλλος συγγραφέας, εκτός των άλλων ανέφερε, ότι όταν ξεκίνησε την έρευνά του, δέχθηκε προειδοποιήσεις και «παραινέσεις» προκειμένου να μην συνεχίσει καθώς «υπάρχουν κίνδυνοι».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ