Πρώην CEO της Amazon ξυλοκόπησε με ρόπαλο τη σύζυγό του – Το διαζύγιο, ο εκτελεστής και οι καταγγελίες της κόρης τους – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Η σύζυγος πρώην στελέχους της Amazon, η οποία δολοφονήθηκε την περασμένη εβδομαδα στο Μεξικό, ξυλοκοπήθηκε άγρια πριν τη δολοφονία της, σύμφωνα με την κόρη της.

Η κόρη της Abril Pérez Sagaón, Ana Cecilia, δημοσίευσε τις σοκαριστικές φωτογραφίες από την επίθεση που δέχθηκε η μητέρα της. Η Ana Cecilia υποστηρίζει ότι ο πατέρας της, Juan Carlos Garcia, πολτοποίησε ουσιαστικά το πρόσωπο της, με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν λίγο μετά τον ξυλοδαρμό της και φαίνεται το πρόσωπό της πρησμένο, γεμάτο αίματα, με εκδορές.

“Αυτές οι εικόνες που μοιράζομαι μαζί σας, με πονούν. Μου θυμίζουν τις αδικίες που βίωσε η γυναίκα αυτή, που αγαπούσα περισσότερο από όλους” έγραψε στο twitter.

“Δίστασα να τις δημοσιεύσω, ξέρω ότι κανείς δεν θέλει να δει κάτι τέτοιο, αλλά… αυτές είναι οι εικόνες που εκπροσωπεύουν όσα ζουν χιλιάδες γυναίκες σε αυτή τη χώρα μέρα με την μέρα”.

Η Pérez κοιμόταν όταν ο Garcia άρχισε να την χτυπά με το ρόπαλο σε μια προσπάθεια να την σκοτώσει, αναφέρει η El Pais.

“Φανταστείτε να ξυπνάτε κάθε πρωί με τα ουρλιαχτά της μητέρα σας να εκλιπαρεί για τη ζωή της. Φανταστείτε να σηκώνεστε από το κρεβάτι για να δείτε το όμορφο πρόσωπό της γεμάτο αίματα χάρη στον εγκληματία, που κάποτε αποκαλούστε μπαμπά” πρόσθεσε.

Ο πρώην CEO της Amazon στο Μεξικό, συνελήφθη για την επίθεση αλλά αφέθηκε ελεύθερος τον περασμένο μήνα, όταν ο δικαστής μείωσε την κατηγορία σε ενδοοικογενειακή βία αντί για επίθεση.

Η Pérez έκανε αίτηση για διαζύγιο και στις 25 Νοεμβρίου όταν εκδικαζόταν η υπόθεση στο δικαστήριο, δολοφονήθηκε από έναν μοτοσυκλετιστή, ο οποίος την πυροβόλησε.

Δεν έχουν γίνει συλλήψεις για τη δολοφονία της, αλλά η οικογένεια του θύματος πιστεύει ότι ο Garcia είναι αυτός που διέταξε τη δολοφονία της.

“Έχει αρκετά χρήματα για να προσλάβει έναν εκτελεστή” είπε ένας συγγενής στην El Pais. “Δεν έχουμε αμφιβολίες ότι ήταν αυτός” πρόσθεσε.

Πηγή: El Pais, NY POST

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ