“Πρόδωσε” τον φίλο του – 18χρονος παντρεύεται τη μητέρα του κολλητού του – ΦΩΤΟ

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η ιστορία αγάπης του 18χρονου Chase Gabbard και της 39χρονης Jaimme Brown, καθώς το ζευγάρι αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τους επόμενους μήνες. Τίποτα παράξενο έως τώρα.Ο λόγος που το συγκεκριμένο love story έχει γίνει viral αφορά στο γεγονός ότι ο 18χρονος είναι κολλητός με τον γιο της γυναίκας που πρόκειται να παντρευτεί. Και επομένως θα γίνει πατριός του… καλύτερου φίλου του.

Το ζευγάρι από το Κεντάκι των ΗΠΑ δηλώνει ότι έχει πολλά κοινά, παρά τη διαφορά ηλικίας και πρωτογνωρίστηκαν όταν ο Chase -11 ετών τότε- ξεκίνησε να κάνει παρέα με τον γιο της Jaimme, ο οποίος είναι, πλέον, 16 ετών. Τα δύο παιδιά έκαναν παρέα και έπαιζαν video games. Το φλερτ ξεκίνησε το 2013, όταν ο Chase και η Jaimee ξεκίνησαν να κάνουν jogging μαζί στην προσπάθειά τους να χάσουν βάρος. Χρειάστηκε, όμως, να περάσουν χρόνια για να εκδηλώσει ο Chase τα αισθήματά του για την μητέρα του κολλητού του και να προσπαθήσει να τη φιλήσει.

Παρά το αρχικό σοκ, το… γλυκό έδεσε και μετά από περίπου δύο μήνες ο 18χρονος της ζήτησε να παντρευτούν. «Έχω τρία παιδιά και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να σιγουρευτώ πως δεν έχουν πρόβλημα. Αποτελούσε προτεραιότητα για εμένα αυτό. Κανένα όμως από αυτά δεν έδειξε να ενοχλείται. Όταν το είπα στον Jaice δεν είχε πρόβλημα και ακόμα είναι πολύ φίλοι με τον Chase», ανέφερε η Jaimee με τον γιο της να δηλώνει ευτυχισμένος για την επιλογή της μητέρας του.

Πηγή: storytrender.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ