Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Θα ήταν έξαλλη με τον Χάρι για το Megxit – Δεν θα τα πήγαινε καλά με τη Μέγκαν

Έξαλλη θα ήταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον “μπερδεμένο” πρίγκιπα Χάρι σχετικά με το Megxit, υποστήριξε στενός φίλος της αείμνηστης πριγκίπισσας της Ουαλίας. Πριν από μέρες ο Χάρι και η Μέγκαν σόκαραν τον βρετανικό λαό με την προσβλητική απάντηση στην ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ όταν εκείνη τους αφαίρεσε τους βασιλικούς και τιμητικούς τίτλους όπως και την ηγεσία από φιλανθρωπικά ιδρύματα όπου τελούσαν ως πατρόνες.

Ο σχεδιαστής μόδας, Ρομπέρτο Ντεβόρικ, που ήταν καλός φίλος της Νταϊάνα σε όλη τη διάρκεια της ενήλικης ζωής της, υποστήριξε πως η αείμνηστη πριγκίπισσα θα ήταν εξαγριωμένη με τον γιο της λόγω αυτής της ρήξης, καθώς ήθελε εκείνος να συμμετέχει στην προσπάθεια για τη διαμόρφωση μιας “μοντέρνας μοναρχίας”. Ο Ντεβόρικ είπε πως η Μέγκαν και η Νταϊάνα δεν θα τα πήγαιναν καλά με κανέναν τρόπο. Μιλώντας στο ισπανικό Hola! τόνισε: “Πιστεύω ότι η Μέγκαν είναι το αφεντικό. Ο Χάρι είναι ένα αγόρι που υπέφερε πολλά και θεωρεί ότι η Μέγκαν κουβαλά την κληρονομιά της Νταϊάνα. Αλλά τελεί υπό σύγχυση”.

Ο ατζέντης μόδας είπε ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα του είχε πει πολλές φορές ότι ήθελε τα παιδιά της να είναι πρίγκιπες του “μοντέρνου στέμματος” και είπε ότι εκείνη θα ήταν έξαλλη με τον Χάρι για το Megxit. Χαρακτηρίζοντας τον Χάρι “τον αγαπημένο εγγονό της βασίλισσας”, ο Ρομπέρτο είπε ότι η Αυτού Μεγαλειότης έχει αναγκαστεί να βάλει “το στέμμα πρώτο”: “Για το Στέμμα, αυτό που έκανε ο Χάρι είναι ασυγχώρητο. Δεν μπορείς να αυτοεξοριστείς και να παίρνεις λεφτά από το Netflix ή την Disney και επίσης να θέλεις να συνεχίσεις να παίρνεις λεφτά από το κράτος για τις υποχρεώσεις σου προς το Στέμμα.

σχολίασε κι εσύ