Πριγκίπισσα Λατίφα του Ντουμπάι: Μία ΦΩΤΟ η απόδειξη ζωής για την απαχθείσα κόρη του βασιλιά

Μία φωτογραφία αποδεικνύει ότι η κόρη του βασιλιά του Ντουμπάι είναι ζωντανή και καλά. Η πριγκίπισσα Λατίφα εθεάθη πρώτη φορά δημοσίως εδώ και περίπου τρία χρόνια. Τρεις μήνες μετά τη δημοσιοποίηση σοκαριστικών βίντεο που κατέγραψε η ίδια η Λατίφα αλ Μακτούμ, τα οποία είχαν προκαλέσει ανησυχία για τη ζωή της, η πριγκίπισσα φωτογραφήθηκε σε εμπορικό κέντρο με φίλες.

Οι Αρχές του Ντουμπάι προχώρησαν στη δημοσίευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας αφού μέλη ομάδων υποστηριζόμενων από τα Ηνωμένα Έθνη απαίτησαν “απόδειξη ζωής” μετά τα βίντεο της πριγκίπισσας. Τα μέλη των οργανώσεων χαρακτήρισαν την κίνηση ως ιδιαίτερα σημαντική και εξέφρασαν την ελπίδα ότι αυτό ήταν το πρώτο βήμα ώστε να επιτραπεί στην πριγκίπισσα να φύγει από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και να ξεκινήσει μία νέα ζωή.

Η 34χρονη Λατίφα φωτογραφήθηκε με τις φίλες της στο Emirates Mall στο Ντουμπάι κάποια στιγμή την προηγούμενη εβδομάδα. Η φωτογραφία αναρτήθηκε στον λογαριασμό μίας από τις φίλες. Υποστηρικτές της εκστρατείας Free Latifa είπαν πως οι δύο γυναίκες που ήταν μαζί της είναι φίλες της εδώ και πολλά χρόνια. Στο φόντο των τριών γυναικών απεικονίζεται ένας κινηματογράφος στον οποίο προβάλλεται η ταινία”Demon Slayer: Mugen Train”, της οποίας ξεκίνησε η προβολή στα ΗΑΕ στις 13 Μαΐου.

Φίλοι της Λατίφα είναι πεπεισμένοι ότι η φωτογραφία είναι γνήσια και δεν την υποχρέωσαν να τη βγάλει. “Υπέροχο απόγευμα στο ΜοΕ με φίλες” έγραψε στη λεζάντα της φωτό η μία από τις φίλες της που την ανέβασε στο instagram

Ο πρώην Γάλλος κατάσκοπος Ερβ Ζομπέρ, που ενορχήστρωσε την απόδραση της Λατίφα το 2018 με το σκάφος του “Nostromo”, υποδέχτηκε με χαρά τη δημοσέιυση αυτής της φωτογραφίας. “Αν είναι αλήθεια, είμαι ανακουφισμένος να ακούσω αυτά τα όμορφα νέα. Η πριγκίπισσα κοιτάζει τον φακό και μοιάζει να είναι ο εαυτός της και χαρούμενη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ