Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Έμαθε ότι η Κέιτ διαγνώστηκε με καρκίνο την ημέρα του μνημόσυνου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Η συγκλονιστική διάγνωση ότι η πριγκίπισσα Κέιτ πάσχει από καρκίνο, φαίνεται πως ήταν ο λόγος που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν εμφανίστηκε τελικά στην επιμνημόσυνη τελετή για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν παρέστη στην επιμνημόσυνη τελετή προς τιμήν του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, λόγω ενός «προσωπικού θέματος» στις 27 Φεβρουαρίου. Αυτό που γίνεται κατανοητό πλέον, μετά και την σημερινή αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο, είναι ότι ο λόγος της μη εμφάνισής του ήταν ότι ενημερώθηκε για την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη στην υγεία της συζύγου του, σύμφωνα με την Sun.

Ο Ουίλιαμ ενημέρωσε, τότε, την τελευταία στιγμή ότι δεν μπορούσε να παραστεί στη λειτουργία για προσωπικό του θέμα. Το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν είχε δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την απουσία του, αλλά ανέφερε πως η πριγκίπισσα Κέιτ «τα πάει καλά».

Η Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 13 ημέρες. Εκείνη την περίοδο δεν είχε ανιχνευτεί καρκίνος, κάτι που έδειξαν όμως οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στη συνέχεια. Η Κέιτ ξεκίνησε μία πορεία προληπτικής χημειοθεραπείας στα τέλη Φεβρουαρίου.

Την ανακοίνωση έκανε σήμερα η ίδια η πριγκίπισσα Κέιτ, με ένα συγκινητικό βίντεο που έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ. «Είμαι καλά και δυναμώνω κάθε μέρα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά της και τονίζει πως η ίδια και η οικογένειά της θα χρειαστούν χρόνο και ιδιωτικότητα για να διαχειριστούν την κατάσταση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ