Πρίγκιπας Χάρι: Τι συμβαίνει με τα μαλλιά του; – Έτσι θα είναι όταν γίνει 50 ετών

Η τριχόπτωση του πρίγκιπα Χάρι έχει επιδεινωθεί από τότε που μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ πριν από έναν περίπου χρόνο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Dailymail θα είναι σχεδόν φαλακρός μέχρι την ηλικία των 50 ετών, όπως ισχυρίζεται ένας κορυφαίος πλαστικός χειρουργός στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, ο Δρ Asim Shahmalak από το Crown Clinic στο Μάντσεστερ λέει ότι ο Δούκας του Σάσεξ είναι δέκα χρόνια πίσω από τον μεγαλύτερο αδελφό του, όσον αφορά την τριχόπτωση.

Ο Δρ Shahmalak σημείωσε ότι στην ηλικία των 36 ετών, ο Χάρι βρίσκεται στο ίδιο στάδιο της τριχόπτωσης με τον Ουίλιαμ όταν ήταν 26 ετών.

«Το γονίδιο φαλάκρας δεν είναι τόσο ισχυρό στον Χάρι, αλλά εξακολουθεί να χάνει τα μαλλιά του γρήγορα. Προς το παρόν το μεγαλύτερο μέρος της τριχόπτωσης του Χάρι είναι γύρω από την περιοχή της κορώνας. Έχει ένα αυξανόμενο φαλακρό μπάλωμα ακριβώς πάνω από το στέμμα του και μπορείτε επίσης να δείτε ότι τα μαλλιά του αραιώνουν επίσης προς τα εμπρός. Χωρίς θεραπεία, η επιτάχυνση που έχουμε δει τους τελευταίους 15 μήνες θα αυξηθεί μέσα στον επόμενο χρόνο” περιέγραψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ