Πρίγκιπας Χάρι: Εγκαταλείπει τον τίτλο του – Τι είπε σε συνέδριο στη Σκωτία – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

“Να με λέτε απλώς Χάρι” είπε ο Δούκας του Σάσεξ απευθυνόμενος στο κοινό συνόδου στο Εδιμβούργο που διοργάνωσε ταξιδιωτική εταιρεία φιλική προς το περιβάλλον.

Ο πρίγκιπας Χάρι που θα εγκαταλείψει τον τίτλο του σε πέντε εβδομάδες οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία του Megxit και εκείνος να αποχωρήσει οριστικά από τη Μεγάλη Βρετανία, βρέθηκε στο Εδιμβούργο όπου συμμετείχε σε “ομάδα εργασίας” της εταιρείας Travalyst που θα παρουσιάσει ένα σύστημα ώστε οι χρήστες να ελέγχουν τις εκροές ρύπων.

Πριν ο ίδιος ανέβει στο βήμα, η οικοδέσποινα, πρώην σύμβουλος των Εργατικών είπε: “Το έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει όλοι να τον αποκαλούμε Χάρι. Οπότε κυρίες και κύριοι, ας χαρίσουμε ένα θερμό καλωσόρισμα στον Χάρι”. Ο Δούκας του Σάσεξ ταξίδεψε από τον Καναδά στη Βρετανία με εμπορική πτήση και έφθασε στο Εδιμβούργο με φιλικό προς το περιβάλλον τρένο ενώ συνοδευόταν από σωματοφύλακες της Σκότλαντ Γιαρντ. Τους τελευταίους μήνες ο πρίγκιπας Χάρι έχει προκαλέσει σφοδρή κριτική καθώς επέλεγε ιδιωτικά τζετ για τα ταξίδια του ενώ ο ίδιος διεξήγαγε εκστρατεία για την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι φωτό και τα βίντεο από την Daily Mail

σχολίασε κι εσύ