Πρίγκιπας Άντριου: Απογοήτευσα τη βασιλική οικογένεια με τον συσχετισμό μου με τον Επστάιν – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρίγκιπας Άντριου, σε συνέντευξή του στο BBC, δήλωσε ότι απογοήτευσε την βασιλική οικογένεια με τον συσχετισμό του με τον Τζέφρι Επστάιν, ακόμα και μετά την καταδίκη του εκατομμυριούχου οικονομολόγου για παιδεραστία.”Έμεινα στο πλευρό του και αυτό… αυτό είναι λίγο… “κλωτσούσα” τον εαυτό μου σε καθημερινή βάση. Γιατί ως μέλος της βασιλικής οικογένειας προσπαθούμε όλοι να κρατάμε τα πιο υψηλά στάνταρντ και πρακτικές και τους απογοήτευσα. Είναι τόσο απλό” είπε.

Ο Δούκας του Γιορκ, στη συνέντευξη που μαγνητοσκοπήθηκε στο παλάτι του Μπάκινγχαμ, απάντησε σε ερωτήσεις για τη σχέση του με τον Επστάιν για πρώτη φορά. Αποσπάσματα της συνέντευξης δόθηκαν στη δημοσιότητα, ενώ ολόκληρη η συνέντευξη θα μεταδοθεί σήμερα.

Ο Δούκας αντιμετωπίζει διάφορες φημολογίες για τη σχέση του με τον 66χρονο, ο οποίος πέθανε τον Αύγουστο, ενώ περίμενε την εκδίκαση της υπόθεσής του.

Το 2015 μία από τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον οικονομολόγο, κατέθεσε σε ομοσπονδιακό δικαστήριο ότι την ανάγκασαν να κάνει σεξ με τον πρίγκιπα ενώ ήταν ανήλικη. Υποστήριξε ότι ο Επστάιν την ανάγκασε να κάνει σεξ με αρκετούς επώνυμους άνδρες, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Δούκας του Γιορκ, το 2001. Όλοι έχουν αρνηθεί τις κατηγορίες.

Η δημοσιογράφος ρώτησε για της κατηγορίες της Roberts Giuffre και ο πρίγκιπας Άντριου απάντησε ότι “δεν θυμάμαι καν να έχω συναντήσει τη συγκεκριμένη γυναίκα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ