Πόσα μηνύματα αποστέλλονται καθημερινά σε Messenger και WhatsApp;

Το Messenger και το WhatsApp είναι δυο από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές παγκοσμίως, με το δεύτερο να έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες ενώ το πρώτο ξεπέρασε τα 900 εκατομμύρια. Και τα δυο φυσικά ανήκουν στο Facebook.

Κατά τη διάρκεια του ετήσιου F8 developers conference, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ,  ανακοίνωσε ότι Facebook Messenger και WhatsApp μαζί, αποστέλλουν σε καθημερινή βάση 60 δισεκατομμύρια μηνύματα. Ο αριθμός από μόνος του μοιάζει τεράστιος και ξεπερνά κατά πολύ εκείνο των μηνυμάτων SMS που βρίσκεται στα 2 δισεκατομμύρια, είναι δηλαδή 3 φορές μεγαλύτερος.

Ο Ζούκερμπεργκ, επισήμανε ότι το Messenger app είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής εφαρμογή στο iOS μετά την εφαρμογή του Facebook. Στο περσινό F8 developers conference, είχε ανακοινωθεί ότι το Messenger είχε 700 εκατ. χρήστες και κατάφερε από πέρσι να ανέβει κατά 200 εκατομμύρια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζούκερμπεργκ έχει μεγάλα σχέδια για το Facebook Messenger, το οποίο θέλει να το μετατρέψει σε ένα app που θα χρησιμοποιείται για διάφορες δραστηριότητες. Ανακοίνωσε ότι θα ενσωματωθούν chatbots, τα οποία θα σε φέρνουν σε επαφή με διάφορες επιχειρήσεις.

Συνδυάζοντας την τεχνητή νοημοσύνη (AI) με την επεξεργασία φυσικής γλώσσας και πραγματική ανθρώπινη βοήθεια, τα bots θα μπορούν να κάνουν μια παραγγελία για λουλούδια μέχρι και check in για την πτήση σου.

 

Πηγή techblog.gr

Διαβάστε επίσης:

Η οφθαλμαπάτη που έχει τρελάνει το διαδίκτυο – ΒΙΝΤΕΟ

Το κρυφό inbox στο Facebook Messenger 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ