Πώς περνούσε τον χρόνο του στο διάστημα ο αστροναύτης Σκοτ Κέλι

Ο αστροναύτης της NASA Σκοτ Κέλι πέρασε πολλές από τις μοναχικές ώρες στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό παρακολουθώντας Game of Thrones.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ο συνταξιούχος πλέον αστροναύτης δήλωσε ότι δεν είχε παρακολουθήσει τη δημοφιλή σειρά επίτηδες πριν από το διαστημικό του ταξίδι και όσο έμεινε εκεί την παρακολούθησε δύο φορές, γιατί του άρεσε πολύ. Ο Σκοτ Κέλι είπε ότι του ήταν αδύνατον να παρακολουθήσει ένα επεισόδιο τη φορά.

Ο αστροναύτης μίλησε σε πάνελ κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής καθιερωμένης εκδήλωσης της Ένωσης Κριτικών Τηλεόρασης. Βρισκόταν εκεί για να προωθήσει το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ του PBS με τίτλο “Beyond a Year in Space”.

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ ξεκινάει από το σημείο από όπου σταμάτησε το προηγούμενο για τον Κέλι, με τίτλο “A Year in Space”. Στο νέο ντοκιμαντέρ ξεκινάει από την τελευταία του ημέρα στο διάστημα και συνεχίζει με την επιστροφή του στη γη. Συστήνει μάλιστα στους θεατές, την επόμενη γενιά των αστροναυτών που ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τα διαστημικά τους ταξίδια. Θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου του 2017.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.