Πώς οι κοιλιακοί της Vera Wang “‘έριξαν” τα social media – Τα viral tweet για την ηλικία της

Οι κοιλιακοί της Vera Wang είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσουν δικό τους λογαριασμό στα social media. Οι φωτογραφίες με το καλογυμνασμένο σώμα της διάσημης σχεδιάστριας έγιναν viral και στην κυριολεξία “έσπασαν” το ίντερνετ προκαλώντας φρενίτιδα στους χρήστες, οι οποίοι αναρωτιούνται πώς η 70χρονη διατηρεί το σώμα 20χρονης.

“¨Κοιλιακοί για ημέρες” έγραψε μια χρήστης κάτω από την φωτογραφία, θαυμάζοντας την Vera Wang, ενώ ένας άλλος αναρωτιέται αν όντως είναι 70 ετών. Μία άλλη γυναίκα γράφει “όλοι ασχολείστε με την Adele και τα κιλά που έχασε, αλλά είδατε πώς είναι η Vera Wang στα 70 της;”. “Μόλις έμαθα ότι η Vera Wang είναι 70 ετών. Μπορώ να είμαι και εγώ έτσι στα 70 μου;” παρατήρησε μια άλλη γυναίκα. Ένας άλλος γράφει “Η Vera Wang είναι 70 ετών… Τι στα κομμάτια πίνει; Αίμα μονόκερου; Εξωπραγματικό”. “Πες μας πού είναι το συντριβάνι της νεότητας” ζητά με tweet άλλη χρήστης.

Μάλιστα, η 70χρονη απάντησε στα viral tweet επιβεβαιώνοντας ότι είναι αλήθεια, είναι 70 ετών και αυτοί είναι οι κοιλιακοί της.

Πρόσφατα η σχεδιάστρια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar ότι γυμνάζεται καθημερινά και αυτό είναι που την βοηθά εν μέσω της καραντίνας λόγω του κορονοϊού.

“Όλοι στην οικογένεια μου είναι πολύ γυμνασμένοι και μου δίνουν κίνητρο να γυμνάζομαι σχεδόν κάθε ημέρα” ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ