Πώς η χιονοθύελλα στην Ιρλανδία έγινε… ευκαιρία για το “μεγάλο κόλπο” μιας συμμορίας κακοποιών – ΒΙΝΤΕΟ

Η σφοδρή χιονοθύελλα στην Ιρλανδία έγινε ευκαιρία για το “μεγάλο κόλπο” μιας συμμορίας νεαρών κακοποιών οι οποίοι λεηλάτησαν σούπερ μάρκετ.

Οι δράστες εκμεταλλευόμενοι το ότι τα περισσότερα καταστήματα ήταν κλειστά αλλά και την έντονη κακοκαιρία και τους δυνατούς ανέμους άνοιξαν τρύπα στην οροφή του σούπερ μάρκετ Lidl με έναν… εκσκαφέα.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο φαίνεται το βαρύ μηχάνημα να σκάβει την οροφή του σουπερμάρκετ, στη Φόρτσουνσταουν Λέιν, στο δυτικό Δουβλίνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Irish Independent η συμμορία χρησιμοποίησε τον εκσκαφέα για να ανοίξει το και το χρηματοκιβώτιο του σουπερμάρκετ.

Καθώς οι μετακινήσεις ήταν ιδιαίτερα δύσκολες και ορισμένοι δρόμοι είχαν γίνει πραγματικά αδιάβατοι, η αστυνομία καθυστέρησε να ανταποκριθεί. Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν πεζοί στο σουπερμάρκετ δέχτηκαν επίθεση από τους νεαρούς που εκτόξευαν εναντίον τους πέτρες, διάφορα αντικείμενα αλλά και… χιονόμπαλες, πρόσθεσε η εφημερίδα.

Τελικά κινητοποιήθηκαν περίπου 50 αστυνομικοί, μεταξύ των οποίων και ένοπλοι άνδρες μιας ειδικής μονάδας, που κατάφεραν να συλλάβουν τους διαρρήκτες.Δείτε το βίντεο

Πηγή φωτό και βίντεο: irishmirror.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ