Πολωνία: Λοταρία με στόχο τους… ανεμβολίαστους -Χρηματικά έπαθλα για όσους εμβολιάζονται

Λοταρία με έπαθλα έως και 1 εκατ. ζλότι, δηλαδή 273.000 δολάρια, οργανώνει η Πολωνία, σε μια προσπάθεια να ενθαρρύνει τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά της Covid-19, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός που είναι επιφορτισμένος με το πρόγραμμα ανοσοποίησης.

Ο Μίκαλ Ντβόρκζικ δήλωσε πως, αν και το 69% των Πολωνών έχει δηλώσει ότι θέλει να εμβολιαστεί κατά του νέου κορονοϊού, η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να επιβεβαιωθεί πως πράγματι θα το κάνει.

«Διεξάγουμε άλλη μία διαφημιστική εκστρατεία… Έχουμε ανθρώπους του αθλητισμού που εμπλέκονται σε αυτήν, έχουμε ηθοποιούς που εμπλέκονται, influencers που συμμετέχουν. Μαζί με αυτές τις παραδοσιακές μορφές… προσθέτουμε αυτήν την επιπλέον πρόταση», είπε ο Ντβόρκζικ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η λοταρία θα διεξαχθεί με τη βοήθεια κρατικών επιχειρήσεων και του διαχειριστή της λοταρίας Totalizator Sportowy. Κάθε 2000ός άνθρωπος που θα συμμετέχει στη λοταρία θα κερδίζει 500 ζλότι, ενώ δύο συμμετέχοντες θα κερδίσουν ένα εκατομμύριο ζλότι και ένα υβριδικό αυτοκίνητο.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.