Ποιοι καλλιτέχνες θα τιμηθούν από το Κέντρο Τζον Φ. Κένεντι

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των καλλιτεχνών που θα τιμηθούν εφέτος από το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών Τζον Φ. Κένεντι για τα εξαίρετα επιτεύγματά τους στις τέχνες και την ψυχαγωγία και ανάμεσα σ’ αυτούς είναι και η 72χρονη Σερ.

Συγκεκριμένα, αυτοί που θα τιμηθούν στην τελετή πυο διοργανώνεται για 41η χρόνια είναι οι Σερ, η σουπερστάρ της Country μουσικής και ηθοποιός Ρίμπα ΜακΕντάιρ, ο συνθέτης Φίλιπ Γκλας και ο σαξοφωνίστας της τζαζ και συνθέτης, Γουέιν Σόρτερ.

Επιπλέον οι δημιουργοί του βραβευμένου με Tony μιούζικαλ «Χάμιλτον» – ο ηθοποιός σκηνοθέτης, Λιν-Μάνουελ Μιράντα, ο σκηνοθέτης Τόμας Κάιλ, ο χορογράφος Άντι Μπλακενμπιουέλερ και ο διευθυντής παραγωγής μουσικής Άλεξ Λακάμουαρ θα παραλάβουν το ειδικό βραβείο του Κέντρου Τζον Φ. Κένεντι ως «πρωτοπόροι δημιουργοί έργου με μετασχηματιστική δύναμη που δεν εντάσσεται σε κατηγορία», σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κέντρου και του CBS που θα μεταδώσει τηλεοπτικά την τελετή απονομής των βραβείων.

Η τελετή απονομής των βραβείων του Κέντρου Τζον Φ. Κένεντι είναι συνήθως μη κομματική εκδήλωση διασημοτήτων, στην οποία παρευρίσκονται ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, αν και πέρυσι το προεδρικό ζεύγος απέφυγε να παραστεί με τη δικαιολογία ότι ήθελαν οι τιμηθέντες να απολαύσουν την εορταστική εκδήλωση «χωρίς κανέναν πολιτικό περισπασμό».

Άγνωστο είναι αν θα παραστεί εφέτος ο Ντόναλοντ Τραμπ καθώς δεν διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με κάποιους από τους καλλιτέχνες που τιμώνται. Η τελετή απονομής των βραβείων Κένεντι 2018 θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου στην Ουάσινγκτον, στην έδρα του Κέντρου Παραστατικών Τεχνών.Πηγή: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ